Kanser Hastası Arkadaşım İçin Dua Bekliyorum Dostlar

2.791 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Yıllarca beraber çalıştığım ve sonunda rüzgarın her birimizi bir yere savurduğu canım arkadaşımın bugün kanser hastası olduğunu öğrendim.İşten ayrıldık kader savurdu her birmizi bir yere görüşemedik.1 hafta önce face de buldum konuştuk..Hemen akabinde hastalığı beni hayli yaraladı.O kadar hüzünlüyüm ki ne ağlayabildim ne gülebildim nede düşünebildim.Rabbim sevdiği kullarını denermiş deyip kendimi ve can arkadaşımı avuttum.
Güzel ALLAHım ne dert ne çile verirse vardır bir bildiği..Yıllardır çocuk sahibi olamamıştı zaten.12 yıldır evli ama hala bebecikleri yok.
Artık olmasıda şu an ki duruma göre imkansız.Rahim içi kanseri olan can dostumun tüm yumurtalık ve rahmi alınmış.Yazık ki kötü huylu imiş.
Derdi verende yüce YARADAN,Devayı verende...İNŞALLAH biz dua edelim hayır kapıları cümlemize açılsın.
Kerim olan Rabbim bizleri kötü imtihanlara tabi etmesin,sağlığımızla imtihan varsa kaderde sabretmek nasip olsun...
AMİN AMİN AMİN.

Sizlerden elinizden geldiğince bana yardımcı olmanızı istiyorum kardeşlerim.

100.000 bin YA Şefi-yada Ya Şifa...Çekeceğim.Bana yardımcı olur musunuz?

Ben evvele 1000 tane ile başlayayım.

KALAN.....99.000
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Allah c.c. tüm hastalarımıza acil şifalar eylesin. Dertlerine deva olsun , gönüllerinin hüznü par eylemesin. Amin.
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Ablacım 1.000 tanede ben alıyorum Rabbim acil şifalar versin :(
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

ALLAH şifa versin kardeşim..

500 adet okuyorum...
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Rabbim acil şifalar versin 3.000 de ben okurum
umitbsr58

umitbsr58

Kıdemli Üye · 180 mesaj

1.000 tanede ben aldım..

Allah acil şifalar versin..

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma

Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

ALLAH şifa versin kardeşim..

500 adet okuyorum...
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

1000 tanede ben alayım rabbim acil şifalar versin... allah'ın vardır bir bildiği diyelim canım kardeşim inan çok üzüldüm... benimde 8 sene oldu bebişim yok halen harşeyin hayırlısı olsun inşallah ne diyelim...
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Seyren, post: 1478713, member: 109263

Yıllarca beraber çalıştığım ve sonunda rüzgarın her birimizi bir yere savurduğu canım arkadaşımın bugün kanser hastası olduğunu öğrendim.İşten ayrıldık kader savurdu her birmizi bir yere görüşemedik.1 hafta önce face de buldum konuştuk..Hemen akabinde hastalığı beni hayli yaraladı.O kadar hüzünlüyüm ki ne ağlayabildim ne gülebildim nede düşünebildim.Rabbim sevdiği kullarını denermiş deyip kendimi ve can arkadaşımı avuttum.
Güzel ALLAHım ne dert ne çile verirse vardır bir bildiği..Yıllardır çocuk sahibi olamamıştı zaten.12 yıldır evli ama hala bebecikleri yok.
Artık olmasıda şu an ki duruma göre imkansız.Rahim içi kanseri olan can dostumun tüm yumurtalık ve rahmi alınmış.Yazık ki kötü huylu imiş.
Derdi verende yüce YARADAN,Devayı verende...İNŞALLAH biz dua edelim hayır kapıları cümlemize açılsın.
Kerim olan Rabbim bizleri kötü imtihanlara tabi etmesin,sağlığımızla imtihan varsa kaderde sabretmek nasip olsun...
AMİN AMİN AMİN.

Sizlerden elinizden geldiğince bana yardımcı olmanızı istiyorum kardeşlerim.

100.000 bin YA Şefi-yada Ya Şifa...Çekeceğim.Bana yardımcı olur musunuz?

Ben evvele 1000 tane ile başlayayım.

KALAN.....99.000

ŞİFA verdimi Allah C.C. hangi dert olur problem...
Allahım C.C. ne olu ŞİFA nasip et...İNŞALLAH...
umitbsr58

umitbsr58

Kıdemli Üye · 180 mesaj

1000 tane daha aldım
not: toplam 2.000 oldu benden...

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma

Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Canım benim Allah yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip edip hiç görmemişe döndersin Rabbim.
Canım bende Ya şafi okuacağım inşallah Allah kabul etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Seyren

Seyren

Seyren...........1000
AcizBirKul........1000
Yağmurbey.......500
salavatqetir......3000
umitbsr58.........2000
gül7.................1000
lale&gül.............500

Okunan...........9000
KALAN............91.000

ALLAH(c.c)ne muradınız ne dileğiniz varsa kabul etsin.RABBİM sizlere bizlere elem keder vermesin inşALLAH...
Sizler gibi dostlar varken ne duasız nede umutsuz kalır insan.Kerim olan,Semi olan yüceler yücrsi,Hepinizden binlerce kez razı olsun güzel yürekli kardeşlerim..

Leylacım canım kaç tane çekeceğini yazmadığın için seni listeye dahil etmedim sen eklersin bitanem..
Seyren

Seyren

gül7, post: 1478810, member: 597341000 tanede ben alayım rabbim acil şifalar versin... allah'ın vardır bir bildiği diyelim canım kardeşim inan çok üzüldüm... benimde 8 sene oldu bebişim yok halen harşeyin hayırlısı olsun inşallah ne diyelim...

Canım benim Allah herşeye kadirdir olur inşallah.Yüzünüz güler evinizin bir altın topu olur inşallah.:)Meryemi eşsiz hamile bırakan,yoktan var eden değil midir yüceler yücesi Malik...Seninde olur inşallah..,
Bu arada ben senin konuna yorum yazacaktım ama bulamadım desem tatlım.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Rabbim acil şifalar versin ablacım. :(
YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..
şimal yıldızı

şimal yıldızı

Üye · 45 mesaj

Rabbim acil şifalar versin... 1.000 tane de ben okuyayım İnşaallah ....
Seyren

Seyren

Aleykümselam güzel kardeşim. ALLAH ezelen ve ebeden senden ve tüm kardeşlerimden razı olsun inşAllah.
Evvela arkadaşımın adı Özlem ona niyet ederek tüm şifa bekleyen hastalarımızın niyetine diyip çekebilirsin.İster tesbih ister elin istersen şimdi yeni çıkan zikirmatiklerle çekebilirsin.Hangisi kolay ise onunla yapabilirsin inşALLAH...
Selam dua ve sevgiyle kalman dileğiyle..

şimal yıldızıRabbim acil şifalar versin... 1.000 tane de ben okuyayım İnşaallah ....

ALLAH razı olsun ablacım.
Seyren

Seyren

Seyren Seyren...........1000
AcizBirKul........1000
Yağmurbey.......500
salavatqetir......3000
umitbsr58.........2000
lale&gül.............500

Okunan...........9000
KALAN............91.000

ALLAH(c.c)ne muradınız ne dileğiniz varsa kabul etsin.RABBİM sizlere bizlere elem keder vermesin inşALLAH...
Sizler gibi dostlar varken ne duasız nede umutsuz kalır insan.Kerim olan,Semi olan yüceler yücrsi,Hepinizden binlerce kez razı olsun güzel yürekli kardeşlerim..

Leylacım canım kaç tane çekeceğini yazmadığın için seni listeye dahil etmedim sen eklersin bitanem..

Seyren...........4000
AcizBirKul........1000
Yağmurbey.......500
salavatqetir......3000
umitbsr58.........2000
lale&gül.............500
nrsn15............10.000
şimal yıldızı.........1000

Okunan...........23.000
KALAN............77.000

ALLAH hepimizden hepinizden razı olsun kardeşlerim...
Seyren

Seyren

SeyrenSeyren...........4000
AcizBirKul........1000
Yağmurbey.......500
salavatqetir......3000
umitbsr58.........2000
lale&gül.............500
nrsn15............10.000
şimal yıldızı.........1000

Okunan...........23.000
KALAN............77.000

ALLAH hepimizden hepinizden razı olsun kardeşlerim...

Leyla1...............3000
Seyren..............10.000

TOPLAM Okunan...........33.000
KALAN............67.000
Seyren

Seyren

7000 YA ŞAFİ okundu...

KALAN....60.000
Seyren

Seyren