abdülvedüd, post: 1478830, member: 37970ben sadece bir alimin böyle bir görüşü var dedim bunun kaynağı odur(384 diye birileri çıkarmış diyosunuz ya ben de ortaya çıkaranları koydum)(bu kesindir doğrudur demeye getirmek değil maksadım) altına ister inanınırsınız ister inanmazsınız yazdım...
eğer ki inanmak imanı bozuyor diye düşünüyorsanız ben de şunu derim yakais abimiz ortail diye bişey attı ortaya kuran ve sünnette yok galiba Allah bilir buna biri inanıyorsa imanı bozulmuş mudur?
Selâmun âleykûm
Muhterem kardeşim ben size bir şey söylemedim'ki söylemek'te haddim değildir,söz size ait değilki zaten bunu sizden öncede söylediler,Haşa neden iman bozulsun bizim iman hakkında söz söylemek ne haddimize ,sizi incitmeyi asla istemedik sizden defalarca özür dileriz lütfen hakkınızı bize helâl ediniz,ancak bir konuyu düzeltmek isteriz,yüce kitabımızda yüce peygamberimizİn s.a.v
adınında Ahmed olarak geçmediğiniz zannederim'ki siz söylemiştiniz ;Saff süresi Ayet 6; Hani Meryem oğlu İsa,ey israil oğulları şüphesiz ben Allah'ın size benden önce gelen tevratı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek Ahmed adında bir peygamberi müjdeliyici olarak göderdiği bir peygamberiyim demişti. diye Ayet devam eder.
Bu vesile ile bayramınızı kutlar sağlık ve affiyetler dilerim,Selam ve selametle kalınız .Saygılarımla.