Ha mim suresi ile ilgili sorum var!

2.238 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Selamün aleyküm arkadaşlar..Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.. Bir sorum olacak sizlere bu cok kafama takıldı..tam da blmiyorm..bilen arkadaşlar cevaplarsa sevnirim.. kuranda gecen 7 ha mim suresi var bunların fazileti var mı? varsa fazileti nedir? ve birde bu 7 ha mim suresini okumadan önce hiç konuşulmaması gerekiyormuş bize hoca öyle söyledi..bunun gerceklik payı var mı? varsa nedir? soracağım sorular sadece bunlar.. bilenler cevaplarsa müteşekkir olacağım. Selam ve dua ile
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

AleykümSelam
Kurandaki bütün surelerin kendine has faziletleri vardır hamim lerin özel bir fazilet içerdikeliri ifade eden bir kaynağa rastlamadım.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

_YUSUF_, post: 1475801, member: 116264AleykümSelam
Kurandaki bütün surelerin kendine has faziletleri vardır hamim lerin özel bir fazilet içerdikeliri ifade eden bir kaynağa rastlamadım.

ha mim suresini okuyanın duası kabl olunur diyorlar birde suya üflenrse hastalığa şifası varmış..doğruluk payı var mıdır? ben internette araştrdığım kadarıyla hemen hemen bütün siteler hastalığa şifası vardır yazıyor hocada demişti..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.