Yardım edin
705 görüntülenme · 4 yanıt
ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim
ECENAZ123, post: 1474742, member: 89918ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim
rabbim yar ve yardımcınız olsun sıkıntınız her ne ise allah onu sizden uzaklaştırsın allah ailenize huzur versin çocuğunuzu ve sizleri kötülüklerden korusun allaha sığının dua edin allah duaları geri çevirmez allah yuvanızı şeytandan şeytana uyanlardan muhafaza eylesin selametle
ECENAZ123, post: 1474742, member: 89918ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim
ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşim.Sıkıntınız ne ise def etsin başınızdan.
Küçük çocuğum var konuşamasın mı yazmışssınız anlayamadım.Sıkıntınız çocuğunuz mu yoksa başka birşeymi.
SübhanALLAH..
Selâmun âleykûm
Muhterem kardeşim sabırlı olunuz Rabb'im elbette feryadlarınızı duymaktadır bundan asla şüphe etmeyiniz,ve mutlaka
size yardum edecektir.Siz ona sığının en emin yer orasıdır.
Allah c.c Bütün sıkıntılarınızı tez zamanda sevinçlere çevirsin.ve yuvanızı her türlü tehlikelerden muhafaza buyursun.
Rabb'ime emanet olunuz.Saygılarımla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83169-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin Dua Bölümü 3 cevap
- Allah rızası için bana yardım edin Tanışma Köşesi 9 cevap
- HATİM İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEEEEEEN:(:( Dini sohbet 48 cevap
- Lütfen yardım edin... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- nolur yardım edin... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.