Yardım edin

705 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
ECENAZ123

ECENAZ123

Üye · 23 mesaj

ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim
canfeda

canfeda

Kıdemli Üye · 166 mesaj

S.a. Hayırdır kardeşim nedir seni böyle dara sokan
Allah yardımcın olsun inşallah...
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

ECENAZ123, post: 1474742, member: 89918ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim

rabbim yar ve yardımcınız olsun sıkıntınız her ne ise allah onu sizden uzaklaştırsın allah ailenize huzur versin çocuğunuzu ve sizleri kötülüklerden korusun allaha sığının dua edin allah duaları geri çevirmez allah yuvanızı şeytandan şeytana uyanlardan muhafaza eylesin selametle
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

ECENAZ123, post: 1474742, member: 89918ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim

ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşim.Sıkıntınız ne ise def etsin başınızdan.
Küçük çocuğum var konuşamasın mı yazmışssınız anlayamadım.Sıkıntınız çocuğunuz mu yoksa başka birşeymi.
SübhanALLAH..
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Selâmun âleykûm

Muhterem kardeşim sabırlı olunuz Rabb'im elbette feryadlarınızı duymaktadır bundan asla şüphe etmeyiniz,ve mutlaka
size yardum edecektir.Siz ona sığının en emin yer orasıdır.
Allah c.c Bütün sıkıntılarınızı tez zamanda sevinçlere çevirsin.ve yuvanızı her türlü tehlikelerden muhafaza buyursun.

Rabb'ime emanet olunuz.Saygılarımla
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.