en kolayi çiğ yumurta
her sahur kapanişi 3 çiğ yumurtayla yaparim
omlet
melemen
hazir paket ürünleri isitip tüketmek
hazir çorba
çabuk çorba
benden ne köy olur, nede kasaba :(
5.810 görüntülenme · 21 yanıt
botanik_3727, post: 1473923, member: 37970Allah razı olsun hemen uygulicam inş'Allah
hani biz deriz ya elinin hamuruyla erkek işine bulaşma diye,
bizde elimizin kazma küreğiyle mutfağa girince böyle oluyo işte...
neyseki ramazandan sonra işyerinin aşçısı geliyor :)
ibra, post: 1474325, member: 47642KatrePare kardeşin ne yaptın sen ben birşey anlayamadım gerçide :D
Gerçekten durumunuz zor :) kaşarlı tost yapabilirsiniz teflonla olmadı tencereylede olabilir :)
ekmeğin arası kaşar üstü içinede biraz tereyağ :a37:
aslında en güzeli yufka ekmekle yapılan yağlı ufak :)
botanik_3727, post: 1474430, member: 114406malzemeleri aldım fakat havuç bulamadım, en uygun alternatif olarak patlıcan buldum bakalım ne çıkçak becerebilecek miyim yada neye benzeticem :)
en azından etraf köy, orman hiç bişey ziyan olmuyo çok şükür sabah akşam inekler koyunlar okulun avlusunda cirit atıyolar :p
botanik_3727, post: 1474808, member: 93841sonuç vahşet :) ama kedi çok güzel yedi ... kaşarlı ya yumurta önce salamı yedi sonra yumurtayı hüpletti en azından ziyan olmadı çok şükür yaradana :(
_YUSUF_, post: 1474837, member: 95935Bir iki dilim tost biraz penir reçel bolca su yeter herhalde
botanik_3727, post: 1475332, member: 89918kardeşim sabah 4 akşam 8 orucu tostla kaç gün kaç saat tutabilirsin benim derdim ev yemeği gibi olsun yoksa bi mikrodalga alırım bide hazır tost paketi üniversitede bile nefret ederdim tosttan lokantalar sahura açık olsa zaten sıkıntı tok ama kapalı işte koy yeri niye acsın ki adam :)
KatrePare kardeşim saol en iyisi işi bilene teslim etmek bu güne kadar idare ettik hazır çorbalarla inş'Allah sonunu getirtir bir şekilde Rabb'im hayırlısıyla
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
botanik_3727, post: 1475332, member: 89918kardeşim sabah 4 akşam 8 orucu tostla kaç gün kaç saat tutabilirsin benim derdim ev yemeği gibi olsun yoksa bi mikrodalga alırım bide hazır tost paketi üniversitede bile nefret ederdim tosttan lokantalar sahura açık olsa zaten sıkıntı tok ama kapalı işte koy yeri niye acsın ki adam :)
KatrePare kardeşim saol en iyisi işi bilene teslim etmek bu güne kadar idare ettik hazır çorbalarla inş'Allah sonunu getirtir bir şekilde Rabb'im hayırlısıyla
_YUSUF_, post: 1475788, member: 109263Rahat hazırlayabileceğim şeyler dediniz bende bunu tavsiye ettim.
Hoşlanmadıysanız imam bayıldı yapın.Tarifi bende bilmiyorum googleden sorarsınız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83121-sahur-fasli-icin-tavsiye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.