Sigarayı Neden Bırakmalıyım?

1.380 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
ziya_izmit

ziya_izmit

Aktif Üye · 97 mesaj

Sigara sizin için gerçekten kötüdür. Kansere, kalp krizlerine, artrit sorunlarına, bronşite, anfizeme, öksürüğe, nefes darlığına, kırışıklıklara ve erken yaşlanmaya neden olur.

Dişleri ve parmaları lekerken, gözleri rahatsız eder ve nefesinizin de kötü kokmasına neden olur.
Sigara içmek aynı zamanda çevrenizdekilere de çok zarar vermektedir.

Sigara, puro ve pipo içenlerin havaya verdikleri duman yüzünden pasif içiciler etkilenir. Sigara içenlerin etrafında kalınan süre fazla olursa, bu sizin kanser olmanıza veya kalp krizi geçirmenize sebebiyet verebilir.

Sigara dumanına maruz kalan çocuklarda özellikle çok fazla grip ve astım sorunları baş gösterebilir.

Sigaranın getireceği sorunlardan kurtulmak, uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak sigarayı bırakmanın vaktidir.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

Vigor Içmeyin..

Vigor Içmeyin..

ziya_izmitSigara sizin için gerçekten kötüdür. Kansere, kalp krizlerine, artrit sorunlarına, bronşite, anfizeme, öksürüğe, nefes darlığına, kırışıklıklara ve erken yaşlanmaya neden olur.

Dişleri ve parmaları lekerken, gözleri rahatsız eder ve nefesinizin de kötü kokmasına neden olur.
Sigara içmek aynı zamanda çevrenizdekilere de çok zarar vermektedir.

Sigara, puro ve pipo içenlerin havaya verdikleri duman yüzünden pasif içiciler etkilenir. Sigara içenlerin etrafında kalınan süre fazla olursa, bu sizin kanser olmanıza veya kalp krizi geçirmenize sebebiyet verebilir.

Sigara dumanına maruz kalan çocuklarda özellikle çok fazla grip ve astım sorunları baş gösterebilir.

Sigaranın getireceği sorunlardan kurtulmak, uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak sigarayı bırakmanın vaktidir.

VİGOR İÇENLERE UYARI:
BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK YA KAZANCIN YARISI VERİLİYOR..
ANNEM VE BABAM BIRAKTI..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
begench_t

begench_t

Üye · 32 mesaj

Yaklasik 14 sene ictim ...
hic birakamiyordum ..
sirf Allah rizasi icin birakmayi denedim , oldu...
Elhamdulillah 4 senedir icmiyorum ...
ya siz deniyemezmisiniz ...
thanks
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.