repsol ↗buketcim ne güzel anlatmışsın canım yüreğiine sağlık sabır çok önemli güzel kardeşim annemde çok sabırlıdır pervane olur babanemlere çok huysuzudur babanem yapmadığı klamadı anneme ama annem yinede saygıda kusur etmedi şükür ben kayınvalidemden bişey görmedim eve bile bişey lazım oldumu önce ona söylerim ikiletmez bile Allah razı olsun insanız bazen sabredemiyoruz sabret kuzum inşallah herşey düzene girer yenisiniz daha 7 ay dediğin neki een za 2 sene bi geçsin bak görürsün Rabbiminde izniyle senin çabalarınla nasılda düzelecek herşey
aynen canım inan babannem ki 35 yaşında dul kalmış evde 3 görümce bir kayın annem bitmiş bir eve gelmişte.. ne yaşamış ne yaşamış
halam kanser di 22 yaşında vefat etti üç ay yattıda annem baktı...
sonra da 3 sene oğluna baktı halamın 2 yaşında yetim kalmıştı yavricakta bi an of demedi..
sabır sabır valla sabır kızıyorum diye alınıyor kardeşimiz ama kızılır demi,,, huzur ne demek varya kaybeden bilir..
benim kaynananmda... çok iyidir ALLAHA şükür kimse dört dörtlük değil ama biz kötüleyince KİMSE KKÖTÜYÜ ALIP BİZE İYİYİ VERMEYECEK..
biz evimizin huzuruna bakmak zorundayızzzz