fidan yazdı:
s.a. allah razı olsun kardeşim a.e.o.
ve aleykümselam. kardeşim. Allah sizlerden razı olsun Allaha emanet olun
2.686 görüntülenme · 36 yanıt
fidan yazdı:
s.a. allah razı olsun kardeşim a.e.o.
blue and green yazdı:
sende ki bu bereket bitmez inşAllah hep bole guzel konularınla bızı aydınlatmaya devam edersin ayrıca msn adresin var dır buyuk ıhtımal gonderirmisin bana..???
candy_seker yazdı:
s.a. kardeşlerim evet bir gün her nefis ölümü tadacaktır. Rabbim Hepimize salih amel ve imanla göç etmeyi nasip etsin. Allah razı olsun mustafa bey kardeşim bu ibret dolu hikayeyi bizimle paylaştığın için. Allaha emnet olun selametle B)
333333 yazdı:
evet,, küllinefsin zaikatül mevt,, her nefis ölümü tadacaktır çünki allah bizleri yarattı ölümüde yarattı bizler hepimiz öleceğimizi biliyoruz ,,ancak yarata gerçek kul olabilmek için allahın bizlere emrettiği gibi yaşamak ibadetlerimizi yerine getirmek bizlere farz kılınmıitır..bunları yapalım.. allah yarattığı kulunu rahmetiyle kuşatacaktır.. selam.ve.dua.ile
siyah_beyaz yazdı:
O an gelmeden af dilemiş, tövbe etmiş kullardan oluruz inşaallah ...
Rabbim kabir azabından korusun ...
Allah razı olsun, anlamlı ve değerli bir paylaşımdı yine, sağolun ...
nuresma yazdı:
Rabbim razı olsun sizden. paylaştığınızşeyler çok dikkate şayan. Allahım imansız bırakmasın bizi.
rakabe yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE HEPİNİZDEN.BEN YENI ÜYE OLDUM VE YAZILARINIZI ZEVKLE OKUYORUM İNSANLARI BOYLE BILGILENDIRDIGINIZ ICIN SAGOLUN VE ALLAH'TAN SEVABINI KAT KAT ALIN INŞALLAH.ALLAH BİZLERİ ÖLÜMÜ ANAN VE HAZIRLIKLI BULUNAN SALİH KULLARINDAN EYLESİN (AMİN)
mustafa_xtar yazdı:
Her nefis, her canlı ölümü tadacak, sonra bize rücû edecektir (dönecektir). Ali imran 185
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8295-mutlaka-bizede-gelecek · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.