Ben Gölge. Şimdilik isim vermeyeyim. :) 29 yaşındayım ve aslen Ankaralı'yım. Şu an Kazakistan'ın Almatı şehrinde çalışmaktayım. Foruma yeni kaydoldum. Sayenizde ahlakı mı daha da güzelleştirmek. İlmimi daha da genişletmek istiyorum. İnşaAllah güzel paylaşımlarda buluşuruz. Selam ve dua ile...
Allah'ın selamı üzerinize olsun...
1.307 görüntülenme · 13 yanıt
Selamun aleykum değerli arkadaşlar.
Ben Gölge. Şimdilik isim vermeyeyim. :) 29 yaşındayım ve aslen Ankaralı'yım. Şu an Kazakistan'ın Almatı şehrinde çalışmaktayım. Foruma yeni kaydoldum. Sayenizde ahlakı mı daha da güzelleştirmek. İlmimi daha da genişletmek istiyorum. İnşaAllah güzel paylaşımlarda buluşuruz. Selam ve dua ile...
Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim..
Hoş geldiniz aramıza.. Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaAllah..
Hoş geldiniz aramıza.. Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaAllah..
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
Gölge_kzSelamun aleykum değerli arkadaşlar.
İnşallah Haydi hayırlısı...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82937-allah-in-selami-uzerinize-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah (c.c)'ün selamı ve esenliği üzerinize olsun Tanışma Köşesi 6 cevap
- Allah'ın salat ve selamı üzerinize olsun kardeşlerim Tanışma Köşesi 5 cevap
- Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun Tanışma Köşesi 11 cevap
- ''ALLAH'IN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN'' Kutlama ve Tebrik Mesajları 134 cevap
- Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun Tanışma Köşesi 4 cevap
- ALLAH'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun Tanışma Köşesi 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.