Site Sorunu

1.579 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Bazen siteye ulaşımda zorluklar oluyor. Ağırlaşıyor site. Sorun hosttan mı kaynaklı ?
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

kesinlikle çok yavaş 450 Mbps ile bağlanıyorum yinde de yavaş açılıo. :(

özgürlü_zamanlar, post: 1470392, member: 114001Bazen siteye ulaşımda zorluklar oluyor. Ağırlaşıyor site. Sorun hosttan mı kaynaklı ?
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm
Sevgili arkadaşlar.. biraz yavaşlama var bende bun farkediyorum...
Sorunumuz teknik olduğundan ....
bu konuda bu sitenin yapımına emek veren abilerimiz ve kardeşlerimiz en kısa zamanda bize döneceklerdir inşallah...

selam ve dua ile
Erdem

Erdem 🛡

Yönetici · ◆ Aktif Üye · 53 mesaj

Selamun Aleyküm. Hatim sistemimizdeki birçok mp3 dosyası sunucumuzda bulunmaktadır. Ramazan ayında kullanıcılarımızın hatim sistemini daha sık kullanmasıyla beraber; sitemizin artan hiti sayfa geçişlerinde ve site açılışında zaman zaman yavaşlamaya sebep olabiliyor.

Selam ve Dua ile..
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

ve aleyküm selam ve rahmetullah

Erdem bey forumla aramızda 1 saat zaman farkı var...ve düzeltemedim ne yapabiliriz

Esselamu aleyküm
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Erdem

Erdem 🛡

Yönetici · ◆ Aktif Üye · 53 mesaj

Sunucunun saatiyle ilgili bir sıkıntımız var. Erkan bey ilgilenicek inşallah.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Teşekkürler
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ah bide şu imzalarımız görünse ne güzel olurdu :)
Erkan

Erkan 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj

Aleyküm selam değerli kardeşlerim,

Sitemizdeki saat ayarı düzeltildi inşaAllah. Diğer yavaşlıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ...
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Erdem, post: 1470410, member: 95935Selamun Aleyküm. Hatim sistemimizdeki birçok mp3 dosyası sunucumuzda bulunmaktadır. Ramazan ayında kullanıcılarımızın hatim sistemini daha sık kullanmasıyla beraber; sitemizin artan hiti sayfa geçişlerinde ve site açılışında zaman zaman yavaşlamaya sebep olabiliyor.

Selam ve Dua ile..

Açıklama için teşekkürler. Allah c.c. yardım eylesin.
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

hocam kolay gelsin, sunucu ile ilgili her türlü ihtiyacınız için (maddi de olabilir) zamanım olduğu ölçüde destek verebilirim.

Erkan, post: 1470607, member: 37970Aleyküm selam değerli kardeşlerim,

Sitemizdeki saat ayarı düzeltildi inşaAllah. Diğer yavaşlıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ...
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.