Site Sorunu
1.579 görüntülenme · 10 yanıt
kesinlikle çok yavaş 450 Mbps ile bağlanıyorum yinde de yavaş açılıo. :(
özgürlü_zamanlar, post: 1470392, member: 114001Bazen siteye ulaşımda zorluklar oluyor. Ağırlaşıyor site. Sorun hosttan mı kaynaklı ?
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Selamün Aleyküm
Sevgili arkadaşlar.. biraz yavaşlama var bende bun farkediyorum...
Sorunumuz teknik olduğundan ....
bu konuda bu sitenin yapımına emek veren abilerimiz ve kardeşlerimiz en kısa zamanda bize döneceklerdir inşallah...
selam ve dua ile
Sevgili arkadaşlar.. biraz yavaşlama var bende bun farkediyorum...
Sorunumuz teknik olduğundan ....
bu konuda bu sitenin yapımına emek veren abilerimiz ve kardeşlerimiz en kısa zamanda bize döneceklerdir inşallah...
selam ve dua ile
Selamun Aleyküm. Hatim sistemimizdeki birçok mp3 dosyası sunucumuzda bulunmaktadır. Ramazan ayında kullanıcılarımızın hatim sistemini daha sık kullanmasıyla beraber; sitemizin artan hiti sayfa geçişlerinde ve site açılışında zaman zaman yavaşlamaya sebep olabiliyor.
Selam ve Dua ile..
Selam ve Dua ile..
Erkan 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj
Aleyküm selam değerli kardeşlerim,
Sitemizdeki saat ayarı düzeltildi inşaAllah. Diğer yavaşlıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Selam ve dua ile ...
Sitemizdeki saat ayarı düzeltildi inşaAllah. Diğer yavaşlıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Selam ve dua ile ...
Erdem, post: 1470410, member: 95935Selamun Aleyküm. Hatim sistemimizdeki birçok mp3 dosyası sunucumuzda bulunmaktadır. Ramazan ayında kullanıcılarımızın hatim sistemini daha sık kullanmasıyla beraber; sitemizin artan hiti sayfa geçişlerinde ve site açılışında zaman zaman yavaşlamaya sebep olabiliyor.
Selam ve Dua ile..
Açıklama için teşekkürler. Allah c.c. yardım eylesin.
hocam kolay gelsin, sunucu ile ilgili her türlü ihtiyacınız için (maddi de olabilir) zamanım olduğu ölçüde destek verebilirim.
Erkan, post: 1470607, member: 37970Aleyküm selam değerli kardeşlerim,
Selam ve dua ile ...
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82893-site-sorunu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- baba sorunu? Dini sohbet 4 cevap
- Türban Sorunu Mu? Dini sohbet 1 cevap
- Başörtülüler kimle evlenecek sorunu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Edip Yüksel (T) Fethullah'a Türk-Kürt Sorunu Konusunda Tavsiye 9 January 2012 Gündem 1 cevap
- Türkiye'nin beka sorunu vardır Tasavvûf 4 cevap
- Icki Sorunu Sağlık ve Yaşam 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.