Kalbinur kardeşim mutlu yıllar
6.087 görüntülenme · 70 yanıt
kalbinur, post: 1474211, member: 89918:D:D:Döhö öhö oyleyimdir:D:D
:p aferin :p
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
En sona ben kaldım galiba Kalbi nurcum Doğum günün kutlu herşey gönlünce olsun
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
hafize, post: 1474237, member: 93592
En sona ben kaldım galiba Kalbi nurcum Doğum günün kutlu herşey gönlünce olsun
Allah razı olsun hafize annem:)gorupte kutlaman yeter bana :)Cok sevindim hafize annem:)tekrar teşekkürler :)Allah'a emanet selametle dua ile:)
kalbinur, post: 1474183, member: 37970Allah razı olsun Ablacim :):)valla özlemiştim sizi:)
Bende özledim canım sizleri.Ama şu an bile oğlum izin vermiyor ki iki kelam yazayım.Çok yaramaz olmuş.Ne pc de ne de evde rahat vermiyor.Allah canlarını sağ etsin yoklukları ile terbiye etmesin Rabbimin en güzel hediyeleri.
Nasılsın tatlım
,
Seyren, post: 1474413, member: 101714Bende özledim canım sizleri.Ama şu an bile oğlum izin vermiyor ki iki kelam yazayım.Çok yaramaz olmuş.Ne pc de ne de evde rahat vermiyor.Allah canlarını sağ etsin yoklukları ile terbiye etmesin Rabbimin en güzel hediyeleri.
Nasılsın tatlım
,
Ablacim oğlunuzu benm yerimde öpün :)Ablacim Rabbim onu Salih evlatlardan eylesin :)cennete tertemiz hurilere es eylesin:)dediğiniz gibi Rabbimin en guzel hediyesi:)
hamd olsun ben iyiyim Ablacim :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82833-kalbinur-kardesim-mutlu-yillar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mutlu Yıllar hanımeli kardeşim... Kutlama ve Tebrik Mesajları 26 cevap
- Bu gün kızımın doğumgünü...mutlu yıllar bebeğim... Kutlama ve Tebrik Mesajları 28 cevap
- Mutlu yıllar şehadetgülüü Kutlama ve Tebrik Mesajları 26 cevap
- gülsengül ablacım mutlu yıllar... Kutlama ve Tebrik Mesajları 1 cevap
- Mutlu Yıllar Mustafa Cilasun Kardseşimiz... Kutlama ve Tebrik Mesajları 22 cevap
- Mutlu yıllar gulum.se ablacığım Kutlama ve Tebrik Mesajları 22 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.