Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle;

2.176 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle;

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim

elimizde topraklarımız vardı.

bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. ...

gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,

onların elinde topraklarımız vardı..."
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

dua esnasında gözlerimizi kapatmamalıyız. tamam. bitti.tıp.

sinemm89, post: 1468762, member: 108011Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle;

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim

elimizde topraklarımız vardı.

bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. ...

gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,

onların elinde topraklarımız vardı..."
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

ecthelion, post: 1468784, member: 93709dua esnasında gözlerimizi kapatmamalıyız. tamam. bitti.tıp.

allah akıl versin ne diyim zekası olan bunu yazmaz.. bu cümlelerde mecaz içeren anlamlar vardır nasıl olupta bu kelimeleri yazdın ayıp ayıp
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

nerede okudun açıkla göster nerede yazıyor dua esnasında göz kapatılmaz diye.. uyduruk şeyler yazma illede yorum yapıcam diye.müslümansan ona göre davran haddini aşma..
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
demirads

demirads

Aktif Üye · 69 mesaj

Çok doğru bir söz... Şimdi bu hatalarının bedelini ödüyorlar maalesef ki.
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

ecthelion, post: 1468806, member: 59734Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...

konuşma tarzına bak ukalalık etme efendi ol çok şükür orucum gayet yerinde başımada vurmadı senin gibiler için ne dense boş yazma açtığım yoruma yürü git terbiyesizlik etme.
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

ecthelion, post: 1468806, member: 59734Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...

şakaymış dediğine bak insanların açlığı sömürülmesi şaka konusu olmuş yazık ya asıl burada acınacak insanlar varmış.. bunuda gördük allah ıslah etsin tabi onada layıksa..
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

sen önce bi türkçeyi düzgün konuş mahalle ağzıyla oradan buradan duyduğun kelimelerle yarım yamalak konuşma da düzgün konuşta ozaman insan derim sana oda belki..
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Hocam birazcik dusunme yetisi olan biri zaten ne demek istediginizi anlar. Ben sadece joke yapmak istedim. Az biraz blog okuyan bunuda anlar! ! Neyse lutfen hakkinizi helal edin. Yanlis anlasilmis belki maksadini asan bir cumle yazdim. Ama dedigim gibi dikkate alinacak bisi degildi. Ve biraz relax pls.
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

ecthelion, post: 1468832, member: 51350Hocam birazcik dusunme yetisi olan biri zaten ne demek istediginizi anlar. Ben sadece joke yapmak istedim. Az biraz blog okuyan bunuda anlar! ! Neyse lutfen hakkinizi helal edin. Yanlis anlasilmis belki maksadini asan bir cumle yazdim. Ama dedigim gibi dikkate alinacak bisi degildi. Ve biraz relax pls.

bu konularda çok hassas olunması gerektiğini düşünüyorum.merak etmeyin az biraz değil çokk bilog okudum forum sitelerine göz atıyorum.siz yazdıklarınızın muhasebesini kendi içinizde yapmış olsaydınız çok daha iyi anlıyacaktınız ama yinede birazda olsa anlamış olmalısınki helallik istemişsin.benim amacım oradaki sömürülmüş insanların duygularını anlatan bir kaç cümleyi paylaşmaktı onlar hatalı yada değil bunu yargılamak bize düşmez inançlı bir insan zulüm altında olanlar için hiçbişey yapamıyorsa bile enazından duacı olur duyarlı olur ama asla ön yargılı olmaz.birde son olarak söyleyeyim hocam falan laflarında hiç hoş değil
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

Haklisiniz dedigim gibi hakkinizi helal edin lutfen. Hocam da kampusten kalan bir aliskanlik.

Bu arada forumda herkes gece mesaisinde nafileler mi kiliniyor nedir:) masallah, masallah. Avusturyali bir arkadasimin sozu aklima geldi " ramadan muslims":))
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

ecthelion, post: 1468875, member: 79477Haklisiniz dedigim gibi hakkinizi helal edin lutfen. Hocam da kampusten kalan bir aliskanlik.

Bu arada forumda herkes gece mesaisinde nafileler mi kiliniyor nedir:) masallah, masallah. Avusturyali bir arkadasimin sozu aklima geldi " ramadan muslims":))

tamam dua edin ramazan neyse helal olsun tamam siz bu konuları kavrayın yeter.anlamanıza sevindim beklemiyodum tavrınız değişti ramazanın hikmeti:) yada benim sözlerimin sanırım:) öyle pek kimse yok uyuyolardır sahur var size iyi geceler
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Ne kadar cahilllik
cok güzel bi paylaşım acıkcası
saol ablacım
selam ve dua ile:)
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

MELEK DİLBER, post: 1468920, member: 114001Ne kadar cahilllik
cok güzel bi paylaşım acıkcası
saol ablacım
selam ve dua ile:)

teşekkür ederim canım kardeşim:)
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

sağol kardeşim
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

sinemm89, post: 1468948, member: 48192teşekkür ederim canım kardeşim:)

rice ederim canım ablacım bilgilerin daim olsun inşallah:)
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

MELEK DİLBER, post: 1468957, member: 98391rice ederim canım ablacım bilgilerin daim olsun inşallah:)

amin inşallah:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.