"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim
elimizde topraklarımız vardı.
bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. ...
gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,
onların elinde topraklarımız vardı..."
2.176 görüntülenme · 17 yanıt
sinemm89, post: 1468762, member: 108011Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle;
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim
elimizde topraklarımız vardı.
bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. ...
gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,
onların elinde topraklarımız vardı..."
ecthelion, post: 1468784, member: 93709dua esnasında gözlerimizi kapatmamalıyız. tamam. bitti.tıp.
ecthelion, post: 1468806, member: 59734Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...
ecthelion, post: 1468806, member: 59734Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...
ecthelion, post: 1468832, member: 51350Hocam birazcik dusunme yetisi olan biri zaten ne demek istediginizi anlar. Ben sadece joke yapmak istedim. Az biraz blog okuyan bunuda anlar! ! Neyse lutfen hakkinizi helal edin. Yanlis anlasilmis belki maksadini asan bir cumle yazdim. Ama dedigim gibi dikkate alinacak bisi degildi. Ve biraz relax pls.
ecthelion, post: 1468875, member: 79477Haklisiniz dedigim gibi hakkinizi helal edin lutfen. Hocam da kampusten kalan bir aliskanlik.
Bu arada forumda herkes gece mesaisinde nafileler mi kiliniyor nedir:) masallah, masallah. Avusturyali bir arkadasimin sozu aklima geldi " ramadan muslims":))
sinemm89, post: 1468948, member: 48192teşekkür ederim canım kardeşim:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82831-kenya-dan-dunyaya-yayilmis-ibret-verici-bir-cumle · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.