Birkac dakika once sohbet sirasinda ogrendim ki Gokmen agabeyimiz 20 gun sonra asker oluyormus.
Ne derdiniz ona dualar, tekbirlerle destek olalim mi?
Ben cani gonulden hayirlarla gitsin gelsin diyorum.
7.233 görüntülenme · 61 yanıt
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Nadas06, post: 1467051, member: 104666Küçük hanım Allah razı olsun mesajın için ;)
Hanım ablaaa senin sorunun cevabına gelince kalbi çok temiz bir ablaaama sormuştum Erzurum demişti :)
Nadas06, post: 1467061, member: 103504Küçük hanım olur inşaAllah İzmir :)
ha kezâ, post: 1467069, member: 59734İzmir kötüyse Ankara olsun... ::)
Sonra hepimiz o il olması için dua edelim.. :p
KatrePare, post: 1467071, member: 59734Ankara mi? :D
Evet ya belki koro halinde toplu dua yapariz evin kenarindaki bakkalin kogusunda askerlik yapar. Yaban ellere gondermeyiz askerimizi, eminim Gokmen abinin annesini cok memnun eder bu durum :D
ha kezâ, post: 1467075, member: 109962Dua'lar Ankara olması için... Hadi abi gene iyisin :D
Bak yeri Katre söyledi de tamamdır bu iş abi :D
Güzel mi bari oraı katre'm ::)
MEVLADANIM, post: 1467076, member: 93120Ya şimdi doğup büyüdüğüm şehir memeleketime kötü demiyorum ki ben aşk olsun :) Sadece ciddi sıkıntıları var yani birazda rahat ama olsun insan kendini bildikten sonra bişeycik olmaz .. Tabi umarım manisa kavşağındaki yer falan olur yani bornovanın merkezi falan olursa burda bulunan bir insanın karakterini nasıl yaşamak istedıgını az cok tahmın edebılıyorum o yuzden bizim aşağıdaki askeriyede huzursuz olur .. Gençlik uyumuyor .. Yani yoksa severim ben izmirimi .. gerisi deniz zaten foça falan .. Ya siz hayırlısına dua edin cidden gülerek yazıyorum ama benim izmire gelen bir arkadaşım etrafa bakmamak ıcın kafasını dırege çarpmıştı :D neyse hayırlısı
KatrePare, post: 1467082, member: 59734Ablam o sehir benime icime dogan. Aslolani daha belli degil. Bu arada direk olayi da iyiymiste sen birde benim animi dinle: Antalya'dayiz. Tabi ben o arada tesetturlu degildim ama, bir tek sacim acikti. Neyse.. Tutturdular denize, plaja gidelim diye.. "Ya hu dedim ben orda gozumun onune bakamam sonra bir kaza olur" dedim dinletememdim. Yanimda iki tesetturlu, bildigimiz feraceli falan.. ( Annem ve yengem oluyorlar :D) Neyse gittik, herkesin gozu bizde tabi. Ben etrafa bakmamak icin yere bakip yuruyordum. Babamlarda bizden once gitmislerdi. Yerde bir cift erkek ayagi gordum. Carpistik galiba pek hatirlamiyorum. Utancimdan adamin suratina bile bakmadan:
- Galiba onume bakmiyorum, cok ozur- derken babamin gulusuyle kafami kaldirdim, baktim babammis. Tovbe ettim plaja gitmemeye :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82769-nadas06-agabeyimiz-asker-oluyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.