mir_erhan, post: 1466774, member: 60957Allah celle celalüh yardımcın olsun...
İnşallah Dualarımız hep seninle... Dua oldumu. artık merak etme :)
Sana bir de inşirah Armağan Ediyorum...
Bismillahirrahmanirrahim,
1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Tüm güzel ve içten dualara Amin inşaALLAH ..
Cann kardeşim okuyunca senin masum ve üzgün olman benide üzdü .. RABBım darda bırakmasın, babanın kalbine yumuşaklık versin, ona doğruyu yalnıştan ayırma kabiliyeti ve doğru yolu seçebilmeyi nasip etsin inşaALLAH ..
Anneler rahatsız olunca insanın kalbine tonlarca yük koymuşlar gibi oluyor .. Bilirim çünkü ALLAH beterinde korusun cocuklgumdan bu yana hop oturup hop kalktıgımıda bılırım :( İnan ki yıllarca yaşıyor mu diye geceleri nefesini kontrol ettıgımı uyuyamadıgımı bılırım .. Anneme birşey oluyor sanıp tuglaları tekerlerle kıra kıra hastaneye kostugumuzuda .. Ama dua et çocuk aklımda dua ederdim yada ALLAH o cocuk aklıma merhamet ederdi :( Çok şükür şimdi daha iyi RABBım beterlerinden korusun ..
Amacım derdimi anlatmak değil ama benim babamda az değildi iğrenç kavgalar olurdu cocuklugumda hani annem yıprattı kendını .. Yani bunlar sadece senin ailende olmuyor olmadı ve olmayacak bitanem .. Ağlayarak yazdım ALLAH imtihanında sabırlar versin sana gülüm .. Yardım ALLAH'tandır .. Bu dualar sadece vesiledir .. ALLAH ım seni tez zamanda ferahlığa kavuştursun inşaALLAH .. Buraya dolu dolu dua cümleleri yazmak istiyorum ama çok konuştum hakkını helal et ...
la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin
(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)
Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allah’ın Hz Yunus’un samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir:
Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerinde duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim
(Arkadaşlar hergün bu tesbihi çekmeye gayret edelim, inşaAllah sıkıntılı anlarımızda bizlere yardımcı olur)