nemireSelamun âleykum
Allah c.c ve .Resulullâh s.a.v aşığı muhterem üstadım kıymetli bilgilerinizle benim eksiklerimi kapattığınız için ayrıca size teşekkür ederim.
Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Selamun Aleykum Efendim...;
Öncelikle O Güzeller güzeli seçilmiş olan Peygamber A.S. Efendilerimize Salat ve Selamlarımızı arz ederiz...
Onlar öyle sevgili İNSAN 'lar ki...;
Allah C.C. onları oldukları gibi sevgi çemberi ile çevirmiştir...
Öyle bir sevgi çemberi ki...
Günahtan arınmış olmalarına rağmen ...
Hatta ezelde seçilmiş olmalarına rağmen ..
Allah C.C. onları sizi seviyorum ...
Ne Yaparsanız yapın ,ne isterseniz isteyin müjdesi ile sarmıştır...
Bu sevgi kanalı halen devam etmektedir...
Gerçek sevgiye mazhar olan kanal ...gerçek Müceddit ki ;yeryüzünde bir 'i ifade eden Müceddid ...bu sevgi kanalı içinde Allah C.C. ile sevgi mutluluğunu yaşamaktadır...
Söz konusu Müceddidi bulmak Hızır A.S. 'ı bulmak deyimi ile özdeşdir...
Yani Gerçek Müceddidi bulan tabi ki Hızır A.S. 'a da ulaşmış demektir...
Ancak şu kadar söyleyebiliriz ki ...
Gerçek VELİ adı verilen dünyasını değiştirmiş ...: Peygamber A.S. lar,Şehitler ,Seyid veya Şerif adı verilenler le veya HIZIR A.S. la irtibatı olan ...Daha açıkcası...
Allah C.C. ile sevgi irtibatı kurmuş olan şahıslardan ;YAKIN ilmi sinyalleri alınabilir...
Hayatta olanlardanda istifade edilir...ancak ;onları bulmak hemen hemen imkansız gibidir...
Çünkü kendilerini gizlerler...
Bulunmaları Perdeli oldukları için bulmak ancak Allah C.C. ,izni ile mümkün olur...
Basın yayın vs de veya sohbetlerde bulunmazlar... onlar duaları Allah C.C. tarafından kabul edilen şahıslardır...
Bilende ancak ;bir sınıra kadar konuyu açar...
Allah C.C. nun izni ne kadarsa o kadar oradan sonra hiç kimse bir şey öğretemez veya anlatamaz... anlatsa bile yeterli olamaz ....çünkü...
Allah C.C. ile Kul arasında sırrı oluşur...
Selamlarımla...