Merhaba Kardeşler
1.545 görüntülenme · 10 yanıt
Selamla
Selamla
Sitemizin idarecileri olan bilge kişileri ve bütün site üyeleri kardeşlerimi selamların en güzeli olan selam ile selamlıyorum.
esselamun alayküm,Rabbimin merhameti hepinizin üzerine olsun,ben siteye dün üye oldum ancak yaşım itibarı ile bu cihazı sizler gibi kullanmakta biraz zahmet çekiyorum bu sebepten sizleri selamlamakta geciktim.selam ve selametle kalınız.saygılarımla.
Selamla
Sitemizin idarecileri olan bilge kişileri ve bütün site üyeleri kardeşlerimi selamların en güzeli olan selam ile selamlıyorum.
esselamun alayküm,Rabbimin merhameti hepinizin üzerine olsun,ben siteye dün üye oldum ancak yaşım itibarı ile bu cihazı sizler gibi kullanmakta biraz zahmet çekiyorum bu sebepten sizleri selamlamakta geciktim.selam ve selametle kalınız.saygılarımla.
nemireSitemizin idarecileri olan bilge kişileri ve bütün site üyeleri kardeşlerimi selamların en güzeli olan selam ile selamlıyorum.
Ve Aleyküm selam kardeşim Foruma hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Hayırlı ve daima devam eden paylaşımlar.
Fiemanullah.
Selam ve dua ile.
Esirgiyen ve Bağışlıyan Allah'ın c.c Adıyla
Selamün Aleykum
Lütfedip bu yaşlı aciz kula hoş geldin diyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim. site yönetiminin ve bütün üyelerinin ve bütün müminlerin yüce kitabımızdaki fecr suresinin 27,28,29.ve 30uncu ayetlerinin muhatabı olmasını Rabbimden niyaz ederim.
ayet27 ey huzur içinde olan nefis. ayet28 sen ondan razı,oda senden razı olarak Rabbine dön. ayet29 İyi kullarımın arasına gir.
ayet30 Cennetime gir.
Selam ve selametle kalınız. Saygılarımla.
l
Selamün Aleykum
Lütfedip bu yaşlı aciz kula hoş geldin diyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim. site yönetiminin ve bütün üyelerinin ve bütün müminlerin yüce kitabımızdaki fecr suresinin 27,28,29.ve 30uncu ayetlerinin muhatabı olmasını Rabbimden niyaz ederim.
ayet27 ey huzur içinde olan nefis. ayet28 sen ondan razı,oda senden razı olarak Rabbine dön. ayet29 İyi kullarımın arasına gir.
ayet30 Cennetime gir.
Selam ve selametle kalınız. Saygılarımla.
l
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82659-merhaba-kardesler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Merhaba kardeşler Tanışma Köşesi 4 cevap
- merhaba can kardeşler... Tanışma Köşesi 9 cevap
- Merhaba ey müslüman kardeşler Tanışma Köşesi 10 cevap
- Heyy başörtülü kardeşler...!!! Nasihatler 6 cevap
- Kabil ve Habil Kardeşler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Heyy başörtülü kardeşler...!!! Islamda Kadının Yeri ve Önemi 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.