Sayın yönetim acil cevap lütfennn
2.815 görüntülenme · 34 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Bir yanlışlık olmuş olabilir kardeşim...hemen üzülmeyin...Yönetici mod.görür ve cevabı verirler...
Bizde öğreniriz...
hakkınız helal edin selam vermeden konuya girmişim afedersiniz...sanırım üyeliğin silinmiş olmasının üzüntüsü ile oldu burayı ve buradaki dostalrı Allah rızası için çok seviyorum bir süredir giremeyişimi sistemde güncellemeler oluyordur diye yazmadım ama son iki gündür şifreyle giriş yapmaya çalışıpta eski mesajlardada profili göremeyince gerçekten üzüldüm eski mesajlarımın altında boşluk var hiçbir açıklama yok ilgilenen mod. bilgisi olsun diye yazdım.inşaallah en kısa zamanda halledilir. selam ve dua ile...
selametle
tevbekarım, post: 1457143, member: 114537hoşbuldum smyyesimmm evet ya giremiyordum takip etmeye çalışıyodum ama şifremle giriş yapıp yazamıyordum dün tekrar tevbekarım nikiyle üyelik yapayım dedim kabul etti şaşırdım doğrusu sonra eski mesajlarıma baktım profil altında açıklama göremeyince dediğim gibi üzüldüm doğrusu hayırlısı olsun bakalım vardır bir hikmeti nasılsın kardeşim üç ayların mübarek olsun geçmiş kandilin mübarek olsun...
senin de mübarek olsun ablacım sağolasın
inşaAllah sorun hallolur da tekrar aramızda görürüz seni aktif olarak.
yokluğun belli oluyor.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
tevbekarım, post: 1457142, member: 109263aleyna ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü
hakkınız helal edin selam vermeden konuya girmişim afedersiniz...sanırım üyeliğin silinmiş olmasının üzüntüsü ile oldu burayı ve buradaki dostalrı Allah rızası için çok seviyorum bir süredir giremeyişimi sistemde güncellemeler oluyordur diye yazmadım ama son iki gündür şifreyle giriş yapmaya çalışıpta eski mesajlardada profili göremeyince gerçekten üzüldüm eski mesajlarımın altında boşluk var hiçbir açıklama yok ilgilenen mod. bilgisi olsun diye yazdım.inşaallah en kısa zamanda halledilir. selam ve dua ile...
olsun kardeşim..
Sizin isminizi sabah bende görmüştüm ve şaşırmıştım..yeni üye olanlar listesinde...
Ama cevap gelecektir..merak etmeyin ve rahat olun
gurbette kardeşim hoşbuldum Allah razı olsun üçaylarınız geçmiş kandiliniz mübarek olsun az öncede denedim ama sanki yeni üyelik gibi hiçbir mesaja ulaşamıyorum bakalım yönetim halledecek inşaallah selam ve dua ile..
Ben de bugun konuları gezerken sizin profil resminizin kaldırıldığını görmüştüm..
Nedenini şimdi anladım.. İnşaAllah en yakın zamanda düzelir..
Forumda çalışmalar var. Yanlışlıkla da silinmiş olabilir.. İnşaAllah en kısa zamanda geri dönüş yaparlar..
Sizi tekrar aramızda görmek çok güzel..
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
tevbekarım, post: 1457276, member: 71721konu ile ilgilenen moderatörümüz burada mı acaba??
Aynı kullanıcı adı ile konularınızın ve mesajlarınızın olmadıını söylüyorsunuz doğru anladımmı?
tevbekarım nikini 20 nisan 2011 de almıştım ve 1 yıldr sürekli aktif olarak kullanırım ancak bir süredir giremedim üyelik istedi eski mesajlarıma baktım nikimin altında resim ve açıklamalar silinmiş üyelik için aynı niki girdim kabul etti ve yeni üye olarak kaydetti moderatörüm ilgilenirseniz çok sevinirim
tevbekarım, post: 1457284, member: 95935Aleyna ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü kardeşim üç aylarınız geçmiş kandiliniz mübarek olsun...evet ufak bir sıkıntı yaşanıyor en kısa zamanda inşallah düzelecek. Sizi ve dualarınızı çok ama çok özledim.sitemizdeki yenilikler tüm üyelere hayırlı olsun inşallah selam ve dua ile...
Allah celle celaluhu razı olsun inşaAllah.. Sizin de geçmiş kandiliniz ve üç aylarınız mübarek, hayırlara vesile olsun inşaAllah..
Bizler de sizin hayırlı paylaşımlarınızı, dualarınızı özledik kardeşim.. Hayırlı Akşamlar..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82176-sayin-yonetim-acil-cevap-lutfennn · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.