BATI NEDEN İSLAM'A SALDIRIYOR?
1.175 görüntülenme · 3 yanıt
RE: BATI NEDEN İSLAM'A SALDIRIYOR?
"Gerçek Furkan" adlı şeytan ayetleri projesinin mimarı kabul edilen Evangelist rahip Anis Shorrosh, meğer "Yaradan beni seçti" diyerek kendini "Hıristiyan mehdisi" ilan eden Bush u İslam a karşı abartılı raporlarla tahrik eden adamın ta kendisiymiş. Bir raporunda İslam ın 2020 yılında ABD yi istila edeceğini iddia eden Evangelist Rahip, bunu isbat sadedinde abuk sabuk şeyler sıralamış. 2020 de İslam ABD yi nasıl istila edecekmiş, biliyor musunuz? Şimdiden sayıları 300 e ulaşan İslam okullarıyla. Rahip Shorrosh bu cümleyi şöyle kuruyor: ABD anayasasına değil, Kur an'a bağlı 300 okul…
bawer yazdı:
BATI NEDEN İSLAM'A SALDIRIYOR?
"Gerçek Furkan" adlı şeytan ayetleri projesinin mimarı kabul edilen Evangelist rahip Anis Shorrosh, meğer "Yaradan beni seçti" diyerek kendini "Hıristiyan mehdisi" ilan eden Bush u İslam a karşı abartılı raporlarla tahrik eden adamın ta kendisiymiş. Bir raporunda İslam ın 2020 yılında ABD yi istila edeceğini iddia eden Evangelist Rahip, bunu isbat sadedinde abuk sabuk şeyler sıralamış. 2020 de İslam ABD yi nasıl istila edecekmiş, biliyor musunuz? Şimdiden sayıları 300 e ulaşan İslam okullarıyla. Rahip Shorrosh bu cümleyi şöyle kuruyor: ABD anayasasına değil, Kur an'a bağlı 300 okul…
RE: BATI NEDEN İSLAM'A SALDIRIYOR?
Yanli$ karde$....
Meyve veren agac bana ait degil"se ta$layamam...?
Din insanligin ortak yoludur.
Akli selim olan uyar olmayan"da kendi kanununu koyar veya dini kendine göre yorumlar..
Tarih aciktir her$ey ortadadir,sadece cikar meselesidir..
Bukadar basittir...
Isläm meyve veren agaci ta$layin demiyor hakki adaleti savunuyor..
Hakkin olani alacaksin diyor olmayani almiyacaksin yani...
Ama sizin yaziniz $öylede anliyabilirim,isläm cig gibi büyüyor ve yayiliyor i$te bu yönüyle haklisiniz...
Sadece cikar meselesidir ve konu acilirsa cok derindir..
S.A...B)
zuzu yazdı:
meyve veren ağaç taşlanır......
Yanli$ karde$....
Meyve veren agac bana ait degil"se ta$layamam...?
Din insanligin ortak yoludur.
Akli selim olan uyar olmayan"da kendi kanununu koyar veya dini kendine göre yorumlar..
Tarih aciktir her$ey ortadadir,sadece cikar meselesidir..
Bukadar basittir...
Isläm meyve veren agaci ta$layin demiyor hakki adaleti savunuyor..
Hakkin olani alacaksin diyor olmayani almiyacaksin yani...
Ama sizin yaziniz $öylede anliyabilirim,isläm cig gibi büyüyor ve yayiliyor i$te bu yönüyle haklisiniz...
Sadece cikar meselesidir ve konu acilirsa cok derindir..
S.A...B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8201-bati-neden-islam-a-saldiriyor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kafir Saldırıyor,Müslüman Seyretme.... Gündem 24 cevap
- Haçlı Sürüsü,Libyaya Barbarca Saldırıyor Boykot 50 cevap
- Amerika Kuran-ı Kerim'e Saldırıyor Dini sohbet 4 cevap
- Batı Terör adı altında İslam'a savaş açtı!!! 1/3 Nasihatler 2 cevap
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- ılımlı islam-İSLAM-radikal islam Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.