🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

annemi kaybettim :(

6.199 görüntülenme · 58 yanıt

Paylaş:
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

elifimbenim, post: 1453250, member: 114406selamün aleyküm kareşim mekanı cennet olur inş peygamberimiz s.a.v. komşu olur inş evet kardeşim çok zor ama bu kadar kendini suçlama ben annemi kaybedeli 27 sene babamı kaybedeli 17 sene oluyor ve hala alışamadım hala özlüyorum ama beni tek teselli eden inş ahirette beraber olacağız hiç ayrılmayacağım ve kardeşim en güzeli arkadaşımızında dediği gibi oku dualar et sende biliyorsun tabiki yanlış anlamayın amel defterleri hep açık hayır yap güzel şeyler yap ozaman huzurlu olurlar ama sanırım annen bunu unutmuştur bile bende anneyim anneler o an kızar kırılır ama 24 st geçmez unuturuz ve arkalarından hayır duaları ederiz içini rahat tutmaya çalış ve başka şeyler yap ne yaparsak ibadetin ne şekli olursa olsun onlara da gidiyor bende bir fatiha okudum ALLAH c.c. sabır versin kardeşim

amin. saolun.. önceden günler ne çabuk geçiyor derdim, şimdi ise günlerin geçmesi için gün sayıyorum. her gün biraz daha yaklaşmak istiyorum anneme:( yaşarken değerini bilememek ne acı yarabbim... bir kor.. sönmüyor, alevleniyor.. tek dileğim öldüğümde ilk onu görebilmek.. bu düşünceyle yaşıyorum.. gün geçtikçe daha da kötü oluyorum :(
güzel yüreğin ve dileklerin için teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Allah kabul etsin.. sağolasın..
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

ayca_.1, post: 1453268, member: 23857Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.. ben bir fatiha okudum, Allah sabır versin size..

amin. sağolasın kardeşim. Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah.
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

KaLBuN_KeSiR
Başınız sağolsun kardeşim. Rabbim rahmet eylesin..
Çok zor bir durum.. Dayanabilmek zor. Rabbim sabır versin, güç versin size.
Anneniz için çok dua edin kardeşim.. Ölen kimsenin amel defteri kapanır. ArKasından dua edecek, ölen kimse adına sadaka verecek hayırlı bir evlat bırakan kimsenin amel defteri açık olacaktır Allah'ın izniyle..
Siz de bol bol dualar edip, anneniz adına hayır hasenat edin inşaAllah.. Bu duaları ettikçe sizin içiniz de rahatlayacaktır inşaAllah.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. 3 ihlas 1 Fatiha okudum annenizin ruhu için. RABBİM kabul etsin..

Allah kabul etsin kardeşim. saolasın. Allah razı olsun.
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

kardelele, post: 1453312, member: 75224Allah rahmet etsin.
Mekanı cennet olsun inşallah.
1 yasini şerif okuyacağım .
Allahız izniyle...
Rabbim kabul etsin.

amin kardeşim sağolasın. Allah razı olsun.. tüm ölmüşlerimizin, içinde de anneciğimin ruhuna da gitsin inşalllah. sağolasın. yüreğine sağlık..
mütefekkür

mütefekkür

Yeni Üye · 3 mesaj

allah rahmet etsin kardeşim bundan sonra sana ancak güzel bir sabırla sabretmek düşer allah sabrını artırsın ahirette tekrar annenle buluşmak için ahiretine ciddi çalış inşallah
2FANi

2FANi

Yeni Üye · 7 mesaj

Allah rahmet eylesin.Metin olmalısın kardeş.Allah CC. nin isimlerinden bi tanesi vardı sanırım bu derdine deva,bi araştır istersen.
yağmur sıla

yağmur sıla

Üye · 33 mesaj

başın sağolsun kardeşim Allahım sabırlar versin dayanabilme gücü versin .
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

Anneniz için hayırlı bir evlat olmanız, onun amel defterinin kapanmamasıdır. Allahtan dilerimki, inşAllah öyle olur. Allah kendisine rahmet etsin.

cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

mütefekkürallah rahmet etsin kardeşim bundan sonra sana ancak güzel bir sabırla sabretmek düşer allah sabrını artırsın ahirette tekrar annenle buluşmak için ahiretine ciddi çalış inşallah

sağolasın kardeşim. inşallah..
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

2FANiAllah rahmet eylesin.Metin olmalısın kardeş.Allah CC. nin isimlerinden bi tanesi vardı sanırım bu derdine deva,bi araştır istersen.

amin..tamam kardeşim sağolasın..
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

yağmur sılabaşın sağolsun kardeşim Allahım sabırlar versin dayanabilme gücü versin .

amin kardeşim sağolasın. gün geçtikçe daha da alevleniyor içim.. 2 gündür yalvarıyorum Allahıma al canımı nolursun diye :(
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

TakeOneve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

Anneniz için hayırlı bir evlat olmanız, onun amel defterinin kapanmamasıdır. Allahtan dilerimki, inşAllah öyle olur. Allah kendisine rahmet etsin.

amin kardeşim sağolasın. yanlış anlaşılmasın söyleyeceklerim, annem ölünce ahiretle ilgili merakım daha da arttı diyebilirim.çünkü tek dileğim annemi öbür dünyada görebileceğimi biliyor olmak. ve internette araştırırken bu siteye denk geldim. üye oldum. konuyu doğru yere açmadım sanırım acemilikten olsa gerek..

neyse velhasılı kelam, yardımlarınızı bekliyorum inşallah..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Annenız için 100 fatiha okuyacagım Allah kabul etsın mekanı cennet olsun günahlarıı affetsın inş
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

**RaNa**Annenız için 100 fatiha okuyacagım Allah kabul etsın mekanı cennet olsun günahlarıı affetsın inş

amin kardeşim sağolasın. Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah..
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Gerçekten çok ama çok üzüldüm, Allah mekanını cennet eylesin inşallah :(
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Esselamu aleyküm

Esselamu aleyküm

cherry_jam, post: 1452939, member: 93592arkadaşlar 2 ay evvel annemi kaybettim. 47 yaşındaydı. kalp krizinden vefat etti. onla tartıştığım günler aklıma geldikçe kafayı yiycek gibi oluyorum. ben onsuz yapamıyorum arkadaşlar.
üstelik tedavisi sırasında yanlışlıklar mı yaptık diye düşününce yaşamak bile istemiyorum.
onun çaresizce toprağın altında yattığını düşününce içim yanıyo arkadaşlar.. hele yağmurlar yağınca.. gidip mezarının üstüne yatasım geliyo, ıslanmasın diye.. ana gibi yar olmaz imiş anammm.. ben yeni anlıyorum anam.. tek dileğim ölünce ilk seni görebilmek :( çaresizim Allahım. çaresizim arkadaşlar çaresiz..

Kardeşim başınız sağolsun....Ne yazık ki ölüm sözkonusu olduğunda elimizden bol bol dua etmekten başka birşey gelmez...

Rabbim onun kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin inşallah,kabir azabı vermesin ve bu dünyada çektiği sıkıntılar ahirette onun kurtarıcısı olsun inşallah..

Sabır edin demekten başka çaremiz yok..karamsarlık yapmayın,kötü düşünmeyin çünkü anneniz bu halinize çok üzülürdü eminim....Eğer her tartışmamızda analarımız bize küsseydi,affetmeseydi, inanın bana yatacak yerimizde olmazdı...Annelik muhteşem bir duygu....karşılıksız severler...karşılıksız verirler....Ve çocukları üzse de hatırlamamak üzere unuttukları detaylardır bunlar....Siz ise Rabbimize tevekkül edin,hamd edin,sabır dileyin ve bol bol dua edin anacığınıza..

Rabbim size sabırlar ihsan etsin inşallah...Bizlerde size dua edeceğiz inanın....

Allah Celle Celaluhu ya emanet olunuz.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

Sedaa_*Gerçekten çok ama çok üzüldüm, Allah mekanını cennet eylesin inşallah :(

amin kardeşim inşallah.. sağolasın.
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

cherry_jam, post: 1452939, member: 93592arkadaşlar 2 ay evvel annemi kaybettim. 47 yaşındaydı. kalp krizinden vefat etti. onla tartıştığım günler aklıma geldikçe kafayı yiycek gibi oluyorum. ben onsuz yapamıyorum arkadaşlar.
üstelik tedavisi sırasında yanlışlıklar mı yaptık diye düşününce yaşamak bile istemiyorum.
onun çaresizce toprağın altında yattığını düşününce içim yanıyo arkadaşlar.. hele yağmurlar yağınca.. gidip mezarının üstüne yatasım geliyo, ıslanmasın diye.. ana gibi yar olmaz imiş anammm.. ben yeni anlıyorum anam.. tek dileğim ölünce ilk seni görebilmek :( çaresizim Allahım. çaresizim arkadaşlar çaresiz..

Başınız sağ olsun...Allah C.C. Annenizi Cenneti Ala'ya nasip etsin İnşallah...
Fazla üzülmek yerine ona yararlı işler yapmanızı tavsiye ederim...Hayır,Dua gibi...
O Şimdi Allah C.C. nun yanında o kadar üzülmeyiniz...
Yaratan Allah C.C. yarattığı kulunu himayesine aldı ...
Hepsi bu kadar...
O nun garantisi ve kudreti altında endişe etmeniz inanın gerekmez ''O'' Kuluna en iyi şekilde ikramlar sunar endişe etmeyin evlat olarak yapmanız gerekeni yapın ...ona layık olun ...
Selam ve sabır dileklerimle... 10 ihlas 1 fatiha sunuyorum...Size de acizane tavsiye ediyorum...
NESLİHAN_OEM

NESLİHAN_OEM

Kıdemli Üye · 167 mesaj

Allah mekanını cennet eylesin kardeşim ve allahtan sana ve diğer geride kalanlara bol sabırlar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum
cherry_jam

cherry_jam

Üye · 29 mesaj

berat05
Kardeşim başınız sağolsun....Ne yazık ki ölüm sözkonusu olduğunda elimizden bol bol dua etmekten başka birşey gelmez...

Rabbim onun kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin inşallah,kabir azabı vermesin ve bu dünyada çektiği sıkıntılar ahirette onun kurtarıcısı olsun inşallah..

Sabır edin demekten başka çaremiz yok..karamsarlık yapmayın,kötü düşünmeyin çünkü anneniz bu halinize çok üzülürdü eminim....Eğer her tartışmamızda analarımız bize küsseydi,affetmeseydi, inanın bana yatacak yerimizde olmazdı...Annelik muhteşem bir duygu....karşılıksız severler...karşılıksız verirler....Ve çocukları üzse de hatırlamamak üzere unuttukları detaylardır bunlar....Siz ise Rabbimize tevekkül edin,hamd edin,sabır dileyin ve bol bol dua edin anacığınıza..

Rabbim size sabırlar ihsan etsin inşallah...Bizlerde size dua edeceğiz inanın....

Allah Celle Celaluhu ya emanet olunuz.

gün geçtikçe eriyorum, bitiyorum.. dayanamıyorum..
bazen dualarla yatıştırıyorum, bazen uykuyla, bazen nette paylaşımlar yaparak ve okuyarak..
elimden bişi gelmiyor biliyorum.. geçmişe hayıflanıyorum.. çok masumdu çok biçareydi benim anam.. o biçareyi ben yaşatamadım, kurtaramadım ya, vicdan azabım çok büyük..

Allah mekanını cennet etsin meleğimin.. günahlarını affetsin.. sonra da beni affetsin önce Allahım sonra da anam..

destekleriniz için sağolun.. Allah razı olsun..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.