Namazı Son Ana Mı Bırakıyosunuz??(Dikkat!!)
22.291 görüntülenme · 227 yanıt
Sevgi Gülüs.a emeğine sağlık bu hikayeyi duymuştum ama ilkkez duymuşum gibi okudum tüylerim tiken tiken oldu RABBİM bizleri namazını hakkıyla eda eden kullarından eylesin amin
aleyküm selam,
inşallah namazımızın hakkını vererek dosdogru kılanlardan oluruz.
kardeşim affınıza sıgınarak sormak isterim avatarınızdaki resim sivas -divrigi ULU CAMİİ Mİ .
rabbime emanetsiniz .selam ve dua ile
inşallah namazımızın hakkını vererek dosdogru kılanlardan oluruz.
kardeşim affınıza sıgınarak sormak isterim avatarınızdaki resim sivas -divrigi ULU CAMİİ Mİ .
rabbime emanetsiniz .selam ve dua ile
selamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldi :) Öğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah
NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR
Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...
NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR
Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...

evlaevet çok güzel biliyordum ama hatırlatmanz güzel oldu rabbim hepimize cenneti nasip etsin amin :A
amin amin amin........
selam ve dua ile
selam ve dua ile
Kardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...
gecekonduselamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldi :) Öğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah
selamün aleyküm,
sagolunuz rabbim razı olsun
duanıza amin diyorum ecmain inşallah
.selametle
sagolunuz rabbim razı olsun
duanıza amin diyorum ecmain inşallah
.selametle
allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı..
rabbim sizdende razı olsun
mevlaya yar ve yardıncınız olsun
selametle
rabbim sizdende razı olsun
mevlaya yar ve yardıncınız olsun
selametle
Im_muslimKardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...
amin amin amin ...kardeşim
teşekkür ederim
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle
teşekkür ederim
selametle
Asİ_GeNçPaylaşımın için aminenur abla sağol ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım....
teşekkür ederim kardeşim
rabbim sendende razı olsun inşallah
mevla yar ve yardımcın olsun
selametle
rabbim sendende razı olsun inşallah
mevla yar ve yardımcın olsun
selametle
tekinallah razı olsun kardeşi bi büyügümden dinlemiştim bunu biraz daha espirli şekilde allah ondanda bizlerdende razı olsun kaydettim yazoyo hakkını hehal et
sagol kaedeşim
tabi kayıt edebilirsiniz helal olsun
selametle
tabi kayıt edebilirsiniz helal olsun
selametle
Turgay.Çok güzel bir hatırlatmaydı kardeşim, ellerine sağlık, böyle yazılar bizleri Namaz hususunda daha çok kendimize getiriyor ve şevklendiriyor. Allah Razı Olsun
sagolunuz
evet çok haklısınız gaflete düşmemek için bu tarz yazıları okumakta fayda var
selametle
evet çok haklısınız gaflete düşmemek için bu tarz yazıları okumakta fayda var
selametle
SAFİYESelamün Aleyküm Bu Hikayeyi Daha önce Okumuştum çokda Beğendim Rabbim Namazlarimizi Eda Etmekte Geciktirmesin Inşallah Tekrar Hatirlattiğin Için Sağolasin Kardeşim Selam Ve Dua Ile
teşekkür ederim
rabbime emanetsiniz
selametle
rabbime emanetsiniz
selametle
Selamunaleykum değerli kardesim maşallah buğün arka arkaya harika paylasimlarinizi okuyorum cok tşkler emeğinize saglik a.e..olunuz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/819-namazi-son-ana-mi-birakiyosunuz-dikkat · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.