Namazı Son Ana Mı Bırakıyosunuz??(Dikkat!!)

22.291 görüntülenme · 227 yanıt

Paylaş:
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

evet çok güzel biliyordum ama hatırlatmanz güzel oldu rabbim hepimize cenneti nasip etsin amin :A
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Sevgi Gülüs.a emeğine sağlık bu hikayeyi duymuştum ama ilkkez duymuşum gibi okudum tüylerim tiken tiken oldu RABBİM bizleri namazını hakkıyla eda eden kullarından eylesin amin

aleyküm selam,
inşallah namazımızın hakkını vererek dosdogru kılanlardan oluruz.
kardeşim affınıza sıgınarak sormak isterim avatarınızdaki resim sivas -divrigi ULU CAMİİ Mİ .
rabbime emanetsiniz .selam ve dua ile
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldi :) Öğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah

NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR

Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...

DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı..

Namaz, sancıma ilâç, yanık yerime merhem;
Onsuz, ebedi hayat benim olsa istemem!
ferahhfeza

ferahhfeza

evlaevet çok güzel biliyordum ama hatırlatmanz güzel oldu rabbim hepimize cenneti nasip etsin amin :A

amin amin amin........
selam ve dua ile
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Kardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...
ferahhfeza

ferahhfeza

gecekonduselamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldi :) Öğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah

NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR

Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...

selamün aleyküm,
sagolunuz rabbim razı olsun
duanıza amin diyorum ecmain inşallah
.selametle
ferahhfeza

ferahhfeza

allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı..

rabbim sizdende razı olsun
mevlaya yar ve yardıncınız olsun
selametle
Asİ_GeNç

Asİ_GeNç

Üye · 41 mesaj

Paylaşımın için aminenur abla sağol ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım....
tekin

tekin

Kıdemli Üye · 205 mesaj

allah razı olsun kardeşi bi büyügümden dinlemiştim bunu biraz daha espirli şekilde allah ondanda bizlerdende razı olsun kaydettim yazoyo hakkını hehal et
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

Çok güzel bir hatırlatmaydı kardeşim, ellerine sağlık, böyle yazılar bizleri Namaz hususunda daha çok kendimize getiriyor ve şevklendiriyor. Allah Razı Olsun
ferahhfeza

ferahhfeza

Im_muslimKardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...

amin amin amin ...kardeşim
teşekkür ederim
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

ferahhfeza

ferahhfeza

Asİ_GeNçPaylaşımın için aminenur abla sağol ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım....

teşekkür ederim kardeşim
rabbim sendende razı olsun inşallah
mevla yar ve yardımcın olsun
selametle
ferahhfeza

ferahhfeza

tekinallah razı olsun kardeşi bi büyügümden dinlemiştim bunu biraz daha espirli şekilde allah ondanda bizlerdende razı olsun kaydettim yazoyo hakkını hehal et

sagol kaedeşim
tabi kayıt edebilirsiniz helal olsun
selametle
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Selamün Aleyküm Bu Hikayeyi Daha önce Okumuştum çokda Beğendim Rabbim Namazlarimizi Eda Etmekte Geciktirmesin Inşallah Tekrar Hatirlattiğin Için Sağolasin Kardeşim Selam Ve Dua Ile
ferahhfeza

ferahhfeza

Turgay.Çok güzel bir hatırlatmaydı kardeşim, ellerine sağlık, böyle yazılar bizleri Namaz hususunda daha çok kendimize getiriyor ve şevklendiriyor. Allah Razı Olsun

sagolunuz
evet çok haklısınız gaflete düşmemek için bu tarz yazıları okumakta fayda var
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle
ferahhfeza

ferahhfeza

SAFİYESelamün Aleyküm Bu Hikayeyi Daha önce Okumuştum çokda Beğendim Rabbim Namazlarimizi Eda Etmekte Geciktirmesin Inşallah Tekrar Hatirlattiğin Için Sağolasin Kardeşim Selam Ve Dua Ile

teşekkür ederim
rabbime emanetsiniz
selametle
ferahhfeza

ferahhfeza

_______*~*~B)~*~______
________<<B)>>________
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Allah Raziolsun Aminenur Kardeşim çok Güzel Bir Paylaşimdi .şu Andada Ikindi Ezeni Okunuyor.haydi Namaza Geçikdirmeyelim Kardeşlerim.a.e.o.
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum değerli kardesim maşallah buğün arka arkaya harika paylasimlarinizi okuyorum cok tşkler emeğinize saglik a.e..olunuz
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.