Forum Anılarınız!

5.152 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

En eskilerden en yeni üyelere, forumda unutamadığınız anılarınız olmuştur..
Bakalım neler anlatılacak.
B):T:B
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Valla şahsen benim forumdaki unutamadığım anlardan bir tanesi, Behiye kardeşimin doğum günün kutladığım gündü :a03: "ama abi benim doğum günüm bugün değil ki.." dediği mesajı gördükten sonrası hafızamda boş, hatırlamıyorum :D :D :D
ahmet_99

ahmet_99

Muhtazaf, post: 1450016, member: 93120En eskilerden en yeni üyelere, forumda unutamadığınız anılarınız olmuştur..
Bakalım neler anlatılacak.
B):T:B

Bu arada çok hoş bir konu olmuş Muhtazaf abicim..

inş kardeşlerim anılarını paylaşırlar, çünkü her akşam okumak için sabırsızlanıyor olacağım ;)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

ahmet_99, post: 1450065, member: 101714Valla şahsen benim forumdaki unutamadığım anlardan bir tanesi, Behiye kardeşimin doğum günün kutladığım gündü :a03: "ama abi benim doğum günüm bugün değil ki.." dediği mesajı gördükten sonrası hafızamda boş, hatırlamıyorum :D :D :D

valla benimde en unutamadığın an bu hatta ömrüm boyucada unutmayacam:D:D:D
.................
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

benimm dua kardeşimi tanıdığım ilk anlar:A:A:A
ahmet_99

ahmet_99

Gül Berra, post: 1450084, member: 54443valla benimde en unutamadığın an bu hatta ömrüm boyucada unutmayacam:D:D:D

:a03::a03::a03:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99, post: 1450090, member: 114279:a03::a03::a03:

abı ya valla sayenızde unutamıcam çok güzel hatta tebessümden bile öte bir durum yaşatınız halen aklıma geldinde çok gülerim:D
.................
ahmet_99

ahmet_99

Gül Berra, post: 1450096, member: 110203abı ya valla sayenızde unutamıcam çok güzel hatta tebessümden bile öte bir durum yaşatınız halen aklıma geldinde çok gülerim:D

Valla kardeşim sizi böyle mutlu edeceğini bilseydim, inanın ki çok daha önceden yapardım o hatayı.. :D :D

Valla kardeşim inanın ki ben de çok mutlu oldum, yani normalde çok mahcup oalcağım bir durumdu, fakat sizin böyle mutlu olduğunuz görmekten ötürü kıvanç duyuyorum :a03:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99, post: 1450103, member: 82164Valla kardeşim sizi böyle mutlu edeceğini bilseydim, inanın ki çok daha önceden yapardım o hatayı.. :D :D

Valla kardeşim inanın ki ben de çok mutlu oldum, yani normalde çok mahcup oalcağım bir durumdu, fakat sizin böyle mutlu olduğunuz görmekten ötürü kıvanç duyuyorum :a03:

iyide ben genelde mutluyum zaten:)
sizlere hüzün yansıtıysam özür dilerim :a03:
hem bakın bana
bugün midem çok kötüydü ama ben yine yerimde durmuyorum ağaca çıkıp meyve tıkındım:D
yetmedi 1 saat bisiklet sürdüm:D

ama hiç biri sizin yaptınız güzel süpriz kadar benı güldürmüyor:D
ALLAHta sizi güldürsun her daim:)
.................
ahmet_99

ahmet_99

Gül Berra, post: 1450111, member: 110203iyide ben genelde mutluyum zaten:)
sizlere hüzün yansıtıysam özür dilerim :a03:
hem bakın bana
bugün midem çok kötüydü ama ben yine yerimde durmuyorum ağaca çıkıp meyve tıkındım:D
yetmedi 1 saat bisiklet sürdüm:D

ama hiç biri sizin yaptınız güzel süpriz kadar benı güldürmüyor:D
ALLAHta sizi güldürsun her daim:)

Afiyet şifa olsun inş, maşAllah.. :)

Ecmain kardeşim, Ecmain.. ;)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99, post: 1450112, member: 110203Afiyet şifa olsun inş, maşAllah.. :)

Ecmain kardeşim, Ecmain.. ;)

peki benım sorumun cevabı nerde...
.................
ahmet_99

ahmet_99

Gül Berra, post: 1450117, member: 82164peki benım sorumun cevabı nerde...

kardeşim kusuruma bakmayın anlayamadım :(
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99, post: 1450120, member: 82164kardeşim kusuruma bakmayın anlayamadım :(

est abi
sadece dedimki çokmu hüzün yansıtıyorum size...
.................
ahmet_99

ahmet_99

Gül Berra, post: 1450126, member: 54443est abi
sadece dedimki çokmu hüzün yansıtıyorum size...

hmm kusura bakmayasın kardeşim, ondan bahsettiğinizi anlayamamışım.. :a03:

yok kardeşim, ben sadece ne bileyim böyle muhabbetin ortasında kaçıyormuş gibi oluyorum da birkaç gündür o yüzden özür dilemek istedim sizden, ama inanın ki vaktim ve imkanım olsa hiç çıkmam ki bu güzel forumdan.. ;)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99, post: 1450128, member: 95935hmm kusura bakmayasın kardeşim, ondan bahsettiğinizi anlayamamışım.. :a03:

yok kardeşim, ben sadece ne bileyim böyle muhabbetin ortasında kaçıyormuş gibi oluyorum da birkaç gündür o yüzden özür dilemek istedim sizden, ama inanın ki vaktim ve imkanım olsa hiç çıkmam ki bu güzel forumdan.. ;)

ya abi biliyorum siz benım gibi boş değilsınızki yapacak ve yapılacak işleriniz var hiç böyle düşünmeyin rahat olun:a26:
.................
ahmet_99

ahmet_99

Gül Berra, post: 1450132, member: 102379ya abi biliyorum siz benım gibi boş değilsınızki yapacak ve yapılacak işleriniz var hiç böyle düşünmeyin rahat olun:a26:

Est kardeşim :a03:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ben,m aklımda kalan hep fb gs atışmaları :D
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Beni birçok kardeşimin kız zannetmesi :D :)
İnsan beğenmez.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

forumda unutamadım anlardan biride paylaşım yapmayı resim yükmeyi video yüklemeyi bilmezdim aslında bir çok kez yardım rica ettim ama kimse bakmadı bile neyse sözüm o değil
saolsun zindanda mahkum kardeşimim bana en ince ayrıntısına kadar yardım etti o günüde hiç unutamam:):):)
.................
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Foruma uzun süredir kayıtlı olduğum halde internete fazla girmediğimden fazla uğrayamıyordum. Ama birden bire aniden kendimi burada buldum...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.