Yeni yaşın hayırlı olsun KatrePare..
5.298 görüntülenme · 52 yanıt
Gül Berra, post: 1448928, member: 106297dediniz gibi olsun haklısınız benımde bundan haberim yoktu:)
kusara bakmayın:):a03:
yok kardeşim, ben onu bilgi amaçlı vermiştim :a03: yoksa haklı olmak gibi bir amacım yoktu.. maksat öğrenmek öğretmek ;)
Gül Berra ↗bana kırılmadınız dimi:a03:
est kardeşim niye kırılalım :a12: hem kardeş kardeşe kırılır mı hiç :a12:
canım kardesım bu ara cok rahatsız oldum ıcın ısteyle bagım tamamen kesıldı ama dunde dogum gunun aklımdaydı evım cok yogundu sıteye gıremedım bı gun gecıkmelıde olsa ıyıkı dogdun ıyıkı bızımlesın ıyıkı bu sıtede senle anstık Rabbım ımanı KURAN ı Secdeyı eksık etmesın hayatından..
Nadas06, post: 1448820, member: 98622Küçük hanım hayırlı güzel nice senelere sevdiklerinle :)
Sayfamızın en küçük yazarı :)
Ankara'm da güzel dileklerini yolluyor :)
Tesekkurler can agabeyim, utandirdin beni yine.. :)
Ankara'miza da cok tesekkurler, ozletiyor kendilerini amma ..
ibra, post: 1448829, member: 35590Birde burda kutlayalım :) bide hediye verelim :)
ALLAH hayırlı bereketli sağlıklı mutlu iman dolu ömürler versin kardeşim :)
Buda hediye :)
Eee insan ne hediye alacagini bilince, mutluluk kacinilmaz oluyor :)
Allah razi olsun kardesim.
Amin diyorum o icten dualarina..
melek4545, post: 1448830, member: 35590Doğum gününün sana tıbbi şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..
Doğum günün kutlu olsun canım
Amin canim ablam amiiin :)
Hediyen cok hos, cok tesekkur ederim.
Duana benden kocamaaan bir "AMIN" cunku cok hos bir dua.. (:
SerkanMuhammedSAV, post: 1448832, member: 35590Allah Hazretleri İstediğin herşeyi versin Doğum günün Kutlu Olsun Nur Yüzlü kardeşim :a35:
Amin yeni kardesim (:
Tesekkur ederim, zahmet edip yazmissiniz, Allah razi olsun.
Seyren, post: 1448867, member: 113261Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin.Ömrün bereketli bahtın açık olsun.Rabbim kalbinden sevgisini eksik etmesin Katreparem.
Allah razi olsun Seyren ablacigim, hep birlikte insaallah :a12:
_semra_, post: 1449018, member: 110203canım kardesım bu ara cok rahatsız oldum ıcın ısteyle bagım tamamen kesıldı ama dunde dogum gunun aklımdaydı evım cok yogundu sıteye gıremedım bı gun gecıkmelıde olsa ıyıkı dogdun ıyıkı bızımlesın ıyıkı bu sıtede senle anstık Rabbım ımanı KURAN ı Secdeyı eksık etmesın hayatından..
Canim ablam ne olacak, onemli degil. Bak kutladin ya bana yeter, biliyorum aklinda oldugumu..
Her zamanki gibi ettigin o "hos be hos" dualara en icten aminlerimle..
Allah razi olsun.
SELAMUN ALEYKUM, DUN VE BUGUN OLMAK UZERE ONCELIKLE DOGUM GUNUMU KUTLAYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.
GUZEL DILEKLERINIZ HEPSI BENIM LAYIK OLMADIGIM YALNIZCA MUHTAC OLDUKLARIMDI, BENI YALNIZ BIRAKMADINIZ.
TESEKKURLER , HEPINIZI AYRI AYRI SEVIYORUM .
KatrePare
GUZEL DILEKLERINIZ HEPSI BENIM LAYIK OLMADIGIM YALNIZCA MUHTAC OLDUKLARIMDI, BENI YALNIZ BIRAKMADINIZ.
TESEKKURLER , HEPINIZI AYRI AYRI SEVIYORUM .
KatrePare
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81721-yeni-yasin-hayirli-olsun-katrepare · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Abdülvedüd kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun inşAllah.. Kutlama ve Tebrik Mesajları 8 cevap
- can kırıkları kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun...:) Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
- Yeni Yaşın Hayırlı Olsun Zümra Kardeşim Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
- ceylantur abla yeni yaşın hayırlı olsun... Kutlama ve Tebrik Mesajları 27 cevap
- Gülümse Kardeşim Yeni Yaşın Hayırlı Olsun... Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
- ekremee yeni yaşın hayırlı olsun:) Kutlama ve Tebrik Mesajları 42 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.