Hangi Takımlısınız
10.664 görüntülenme · 196 yanıt
ahmet_99Verecek cevabı olmayınca insan ne diyeceğini bilemiyor, lal oluyor dili.. :)
ya abi ya onu biliyorum yani kem küm niye demek istedim:D
.................
behiyeya abi ya onu biliyorum yani kem küm niye demek istedim:D
hm öyle mi kardeşim anladım :) sözüm meclisten dışarı, kimseler olmayınca arkalarından insanları boomlamak pek hoş olmuyor desem :a03: ibra kardeşim falan yazın sınavı bitip gelince, o zaman ağız tadıyla oynarız :a26:
ahmet_99hm öyle mi kardeşim anladım :) sözüm meclisten dışarı, kimseler olmayınca arkalarından insanları boomlamak pek hoş olmuyor desem :a03: ibra kardeşim falan yazın sınavı bitip gelince, o zaman ağız tadıyla oynarız :a26:
mesaj alınmıştır
.................
ahmet_99kızdınız veya gücendiniz mi kardeşim :a03:
yok hayır herkez farklı görüşlere sahip olabilir bunun için neden güceneyimki
.................
ahmet_99Kardeşim öteki konuya yazmıştım ama buraya da yazıyım :)
Özür dilerim kardeşim :a33: Hoşbuldum, Allah razı olsun, selam verecektim fakat hemşerime laf yetiştirmekten fırsat bulamadım :)
Selamunaleyküm kardeşim :)
Eyvallah kardeşim düşündüğün için, kolayladım baya da kafa doldu :D sen naptın kardeşim?
hep sizmi düşüneceksiniz:)
RABBİM ANLINIZIN akıyla bittirmeyi nasib etsinde kafanızda gönlünüzde rahatlar artık:)
üç ayları istediğiniz gibi bol rahmatle geçirmenizi dilerim ALLAHtan:)
valla tezini bittirmeniz için dualarımdasınız:)
RABBim yardımcınız olsun:)
inşallah müjdeli haberi alrız artık:)
ya kusura bakmayım ben bunu daha yeni gördüm:a33::a03:
.................
F EN E R B A H Ç E
Kalpleri fetheden renkler
"yaşa fenerbahçe"
Türk'ün kalbi senle atar
"yaşa fenerbahçe"
Mazinde bir tarih yatar
"yaşa fenerbahçe"
Ne mutlu seni sevene
"yaşa fenerbahçe"
Cihatlar, lefterler, canlar, fikretler
Hala sevilen birer abidedirler
hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk
Yıllar yılı hep şampiyon olduk
Kalpleri fetheden renkler
"yaşa fenerbahçe"
Türk'ün kalbi senle atar
"yaşa fenerbahçe"
Mazinde bir tarih yatar
"yaşa fenerbahçe"
Ne mutlu seni sevene
"yaşa fenerbahçe"
Maç yaparken sahada "sarı kanaryalar"
Rakip takıma krampon toplatırlar
Sıkı dur karşı defans "fener" geliyor
Şut ve gol ağları deliyor...

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
behiyehep sizmi düşüneceksiniz:)
RABBİM ANLINIZIN akıyla bittirmeyi nasib etsinde kafanızda gönlünüzde rahatlar artık:)
üç ayları istediğiniz gibi bol rahmatle geçirmenizi dilerim ALLAHtan:)
valla tezini bittirmeniz için dualarımdasınız:)
RABBim yardımcınız olsun:)
inşallah müjdeli haberi alrız artık:)
ya kusura bakmayım ben bunu daha yeni gördüm:a33::a03:
Allah sonsuz razı olsun kardeşim senden, çok mutlu oldum mesajınızla... :)
Siz de bizim dualarımızdasın kardeşim, inş biz de güzel haberler bekliyoruz sizden sağlığınızla ilgili.. İnş Rabbim tez şifasını verecek sıkıntınızın..
Rabbim tüm kardeşlerimizin dertlerinin devalarını hayırlısıyla nasip eylesin inş..
Gazete başığında şöyle yazıyodu :D
aslanlar kaçtı kartallar kovaladı:D
çok güldüm:D
mütiş bir başlık olmuş:D
aslanlar kaçtı kartallar kovaladı:D
çok güldüm:D
mütiş bir başlık olmuş:D
.................
Ya size diyorum beni foruma getirmeyin diye :Dben geliyoruuuuuum forum bi anda karisiyor :D nedense :D alalalaaaa :D
neyse konumuza donelim :D simdi merveyle,yani Vaveyla (deniz yildizi ) ile konusurken,haa bu arada cesmide var,neyse onu yazmasamda olur :D neyse evet merve ile beraber bu konuyu acak dedik :D simdi herkezin yorumlarini bekliyoruz bakin bu kadar emek harciyorum lutfen yazmayi ihmal etmeyin :Dmalum ben takim tutmuyorum :D ama iyi bir ucret karsiliginda transfer olabilirim :D:D:D simdiben merveye iyi olan kazansin diyorum :D o yok fenerbahce kazanacak diyor :Dbende biliyorum fazla ucuyor:D:D:Dher neyse..
evet sizce haftaya maci kim alir ben basliyorum :D
bu mac berabere biter :D
neyse konumuza donelim :D simdi merveyle,yani Vaveyla (deniz yildizi ) ile konusurken,haa bu arada cesmide var,neyse onu yazmasamda olur :D neyse evet merve ile beraber bu konuyu acak dedik :D simdi herkezin yorumlarini bekliyoruz bakin bu kadar emek harciyorum lutfen yazmayi ihmal etmeyin :Dmalum ben takim tutmuyorum :D ama iyi bir ucret karsiliginda transfer olabilirim :D:D:D simdiben merveye iyi olan kazansin diyorum :D o yok fenerbahce kazanacak diyor :Dbende biliyorum fazla ucuyor:D:D:Dher neyse..
.................
Gül BerraYa size diyorum beni foruma getirmeyin diye :Dben geliyoruuuuuum forum bi anda karisiyor :D nedense :D alalalaaaa :D
bakk yaa bakk yaa fazla uçuyor der bana bana benm gibii fenerbahçeliyee :D
evet çeşmiyi boşgeç nası 6sli anlamıyom :D
evet biz behiyecimle konuşurken derbi sonucu ne olur dedim :D ona güvenmiştim halbuki :D tuttu bana berabere kalırsınız dedi :D ayyy nası sinirlendim anlatamam :D ama skntı yok herkes hata yapar biliyorum yanılıyo behiye :D
çünkü bu maçı FENERBAHÇEM alcak :D
VaVeylabakk yaa bakk yaa fazla uçuyor der bana bana benm gibii fenerbahçeliyee :D
evet çeşmiyi boşgeç nası 6sli anlamıyom :D
evet biz behiyecimle konuşurken derbi sonucu ne olur dedim :D ona güvenmiştim halbuki :D tuttu bana berabere kalırsınız dedi :D ayyy nası sinirlendim anlatamam :D ama skntı yok herkes hata yapar biliyorum yanılıyo behiye :D
çünkü bu maçı FENERBAHÇEM alcak :D
Hee onu bos vereek :D Hiii oheem yani ne dedimde tutmadi :D bak berebere dedik :D guven bana :D:D hii ne hatasi,asil fener alir deseydim hata olurdu :D yok canim yok sen rahat ol geve bana,fenel almicak :D:D:D tabi yaaa,ne gerek var sikintiya degilmi:D:D:D
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81656-hangi-takimlisiniz · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.