Hangi Takımlısınız
10.660 görüntülenme · 196 yanıt
behiyebiz neyiz burda
Behiye kardeşim , deniz yıldızı kardeşim FB li olunca , o olduğu zaman takım muhabbetleri renkli geçiyor , muhalefet biri olunca onun için :)
Yanlış anlaşılmalar olmasın aman diyeyim ;)
Nadas06Behiye kardeşim , deniz yıldızı kardeşim FB li olunca , o olduğu zaman takım muhabbetleri renkli geçiyor , muhalefet biri olunca onun için :)
Yanlış anlaşılmalar olmasın aman diyeyim ;)
yok yok aldık ağzımızın payını saol bizde kendimizi bi şey zannederdik
.................
deniz yıldızıheyyyttt açılın uleynnn ben geldimm :D
hemşerim bilirsin severim seni yalnız şu gs takıntın olmasa pek bi güzel olacakk :D
nadas gelelim sana cansın diyom ama niee bu kazığı atıpta gsye oy veriyon çok üzdün beni :D
melekk hele sen heleee senn :D bilirsin canım ciğerimsin ammaa sende attın kazığını :D
behiyeee nasıl yaparsın bunu banaa sen hani anlaşacaktık hani fbye verecektin oyunu kandırdın benii :D :D
neyse uzatmadan verem oyumu tabikiii FENERBAHÇEMEEEEE :) :)
Hoşgeldin hemşerim ya, ah bi de Hatice kardeşimiz olaydı, o zaman rekabetin tadından yenmezdi :)
EyvAllah hemşerim, bilmukabele, lakin takıntı derken.. :D Şu anda Galatasaray hayatın kendisidir diyesim geldi cevap olarak ama susuyorum.. :D Söz gümüşse, sükut.. anladın sen onu hemşerim :a26:
deniz yıldızıorda konyasporu görünce bi an içim cız etti be :D :D
nadas seni görüncede cız ediyoo fbli olaydın eşit değil önde olacaktık :D
neyse diğer fbli arayışlarına başlasam iyi olcak :a36:
Ben de zaten 4 büyükten sonra ilk onun adını yazdım saygımdan, madem oy veremiyoruz, bari adı yükseklerde olsun, namı yürüsün Konyasporumuzun.. :D
melek4545Çok güzel bir konu açmışsınız ahmet abi inşallah GalataSarayımız burdada stadda da birinci olucak :)
Est kardeşim, affına sığınarak açtım bu konuyu, senin açtığın konuyu tamamlasın diyerek :a03:
İnş kardeşim, yarına kadar işlerimi tamamlayıp izlemek istiyorum açıkcası maçı, gerçi işlerim olmasa İstanbulda yerinde izlemek vardı ama napalım kısmet.. :)
ahmet_99Hoşgeldin hemşerim ya, ah bi de Hatice kardeşimiz olaydı, o zaman rekabetin tadından yenmezdi :)
EyvAllah hemşerim, bilmukabele, lakin takıntı derken.. :D Şu anda Galatasaray hayatın kendisidir diyesim geldi cevap olarak ama susuyorum.. :D Söz gümüşse, sükut.. anladın sen onu hemşerim :a26:
Ben de zaten 4 büyükten sonra ilk onun adını yazdım saygımdan, madem oy veremiyoruz, bari adı yükseklerde olsun, namı yürüsün Konyasporumuzun.. :D
hoşbuldummu desem bilemedim hemşerim :D
tamam anlıyom yaranız var tuz basmayım diyom ama dayanamıyom :D
sonrada böyle laf verip veriştiriyonuz :D alalaaa :D
deniz yıldızıhoşbuldummu desem bilemedim hemşerim :D
tamam anlıyom yaranız var tuz basmayım diyom ama dayanamıyom :D
sonrada böyle laf verip veriştiriyonuz :D alalaaa :D
Biz öyle bir insan mıyız hemşerim :D :D :D
ahmet_99Est kardeşim, affına sığınarak açtım bu konuyu, senin açtığın konuyu tamamlasın diyerek :a03:
İnş kardeşim, yarına kadar işlerimi tamamlayıp izlemek istiyorum açıkcası maçı, gerçi işlerim olmasa İstanbulda yerinde izlemek vardı ama napalım kısmet.. :)
İnşallah izleyebilirsin abi :)
deniz yıldızı6sli deilmi adamı deli ederler :D eveeeettt :D
kız deme öyle bak hiç sesleri çıkıyorlarmı bak artık onlar aslan değil kuzu:)melekçim kızma bana olurmu:D
.................
hoş geldin ahmet abi senın selam verceğin yok bari ben vereyim:)
nasıl bittimi yoğunluk:)
nasıl bittimi yoğunluk:)
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81656-hangi-takimlisiniz · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.