«SUDOKU»

1.836 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Aşağıdaki link adresini kopyala-yapıştır yaparak açtığınız sayfada "start" yazana basın ve sonra zorluk derecesini seçin.Ama önce oyun nasıl oynanır bu konuda bir önbilgi vereyim.
Soldan sağa ve yukarıdan aşağıya dokuz kareden oluşan grafik, kendi içinde de dokuzar karelik bölümlere ayrılmış durumda. Bu karelere 1'den 9'a kadar rakamlar yerleştiriyorsunuz. Amaç tüm kareleri doldurmak. Bulmacanın zorluk derecesine göre ipuçları veriliyor. Her sırada ve kendi içinde bölünmüş her dokuz karelik bölümde aynı rakamdan bir tane olması gerekiyor. Sayı girmek için karelere tıklamanız yeterlidir, girdiğiniz sayıyı silmek için de delete tuşunu kullanabilirsiniz.

http://www.2dplay.com/sudoku-original/sudoku-original-play.htm

Not:Gençlerde zeka gücünü geliştirici etkisi olduğu ve ileriki yaşlarda ise Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azalttığı hekimler tarafından iddia ediliyor.
sert

sert

RE: «SUDOKU»

;)
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

ben sudoku hastasıyım.zihni müthiş uyanık tutuyor.denemenizi tavsiye ederim
sert

sert

ben denedim ama sıkıldım belki de mantığını tam anlayamadım.
sert

sert

???
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

B)B)B)B)B)B)
Tayfun_Dokgoz

Tayfun_Dokgoz

Mübarek Üye · 853 mesaj

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN SUDOKU BEYİN JİMNASTİĞİ GİBİ BİR OYUN.
sert

sert

Gazetelerin verdiği bulmacaları çözmeye bayılıyorum.İster sözcük ister rakam bulmacası olsun ama iş bilgisayardan çözmeye gelince hemen usanıyorum nedense.Ben bilgisayarda daha çok oyun oynamayı seviyorum :)
sert

sert

;)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

sudoku meraklılarındanım...birçok sitede sudoku çözmekle uğraşıyorum.zevkli, eğlendirici ve zeka geliştirici etkisi de yabana atılmamalı..herkesin oynamasını tavsiye ederim selam ve dua ile
sert

sert

aliye_aliye yazdı:
sudoku meraklılarındanım...birçok sitede sudoku çözmekle uğraşıyorum.zevkli, eğlendirici ve zeka geliştirici etkisi de yabana atılmamalı..herkesin oynamasını tavsiye ederim selam ve dua ile

Öyle de ben nedense ısınamadım bu sudokuya bir türlü
aliye_aliye

aliye_aliye

sert yazdı:
aliye_aliye yazdı:

Öyle de ben nedense ısınamadım bu sudokuya bir türlü

benim de bir anda öğrendiğim söylenemez ama biraz uğraşınca gerçekten yapabilirsiniz inşallah...bir rakamı yazarken bile enine boyuna düşünmeniz lazım..tabi biraz sabır istiyor.:D başarmanız dileğiyle..selam ve dua ile
sert

sert

sabır istiyorsa o zaman balık tutmayı tercih ederim:)
aliye_aliye

aliye_aliye

o da iyi bir seçenek
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.