Buyuyunce ne olacaktiniz ne oldunuz?

6.758 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

katrepare, post: 1467759, member: 106972nasipten ote yol gitmiyor demek ki (:
Hayirlisi boyleymis (:

:)aynen öyle ablacım
canfeda

canfeda

Kıdemli Üye · 166 mesaj

Selamun aleyküm
bende hep polis olmak istemiştim
Ama şimdi röntgenci oldum dermişim:a26: Radyoloji teknikeri oldum:)
Hayırlı günler ..
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

asıl ne olmak istemediğimi biliyordum asla uniformalı bir meslekte yapamazdım. polis asker hepsi çok onurlu meslekler ama ben asla yapamazdım. çok şükür yüce mevlam gönlüme göre verdi.

ne olmak istediğim bir sayfaya sığmayacak kadar çoktu. yazarlık ile başladım işe, pilot, astronot hatta bir ara dalgıç olmayı düşündüm. bisikleti ile dünya turu yapan seyyahların yol hikayelerine bayılırdım. bir ara kabe imamlarına çok özendim ama sesimi ! bir türlü eğitemedim!! =) sonra arapça öğrenmek istedim ama çok bi zor geldi. üniversite de istediğim bölüm değildi ama yazılım sonradan hayatım oldu.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
seyra

seyra

Yeni Üye · 5 mesaj

inşAllah atanabilirsem hep hayalini kurduğum öğretmenlik mesleğini yapabileceğim;)
canfeda

canfeda

Kıdemli Üye · 166 mesaj

seyra, post: 1468792, member: 110005inşAllah atanabilirsem hep hayalini kurduğum öğretmenlik mesleğini yapabileceğim;)

inşallah seyra kardeşim Allah gönlüne göre versin
demirads

demirads

Aktif Üye · 69 mesaj

Yazar olmak istiyordum... Hala da istiyorum... Öğretmenlik okuyorum... Bakalım hedefime ulaşabilecek miyim :)
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

demirads, post: 1468798, member: 59734Yazar olmak istiyordum... Hala da istiyorum... Öğretmenlik okuyorum... Bakalım hedefime ulaşabilecek miyim :)

Desene benim hayalimi soyluyorsun.. :)
demirads

demirads

Aktif Üye · 69 mesaj

KatrePare, post: 1469096, member: 95935 Desene benim hayalimi soyluyorsun.. :)

Olmayacak şeyler değil :) Allah, ikimize de nasip eder inşallah.
KatrePare

KatrePare

demirads Olmayacak şeyler değil :) Allah, ikimize de nasip eder inşallah.

Evet, insaallah.

Ne ogretmenligi okuyorsunuz bu arada? Ben din kulturu yada edebiyat ogretmenligi istiyorum. Ama yurtdisindayiz, biraz problem.. Bu yuzden universite icin gelmek istiyorum. Dil problemimde var geldim geleli :)

Yazarligi zaten aktif olarak yapiyorum. Kitapta yazdim, editorlerle gorusuyoruz :)
demirads

demirads

Aktif Üye · 69 mesaj

KatrePare, post: 1469108, member: 59734Evet, insaallah.

Ne ogretmenligi okuyorsunuz bu arada? Ben din kulturu yada edebiyat ogretmenligi istiyorum. Ama yurtdisindayiz, biraz problem.. Bu yuzden universite icin gelmek istiyorum. Dil problemimde var geldim geleli :)

Yazarligi zaten aktif olarak yapiyorum. Kitapta yazdim, editorlerle gorusuyoruz :)

Türkçe Öğretmenliği okuyorum. :) Kitap yazacak seviyeye gelemedim daha. Önümde uzunnn yıllar var.. Şimdilik ufak ufak denemeler, şiirler karalıyorum... :)
KatrePare

KatrePare

demirads, post: 1469123, member: 96895Türkçe Öğretmenliği okuyorum. :) Kitap yazacak seviyeye gelemedim daha. Önümde uzunnn yıllar var.. Şimdilik ufak ufak denemeler, şiirler karalıyorum... :)

Bu kadar olur !! MasaAllah berakallah. Sen ne soyluyorsun?
Allah seni muvaffak kilsin. :)
botanik_3727

botanik_3727

Kıdemli Üye · 158 mesaj

Doktor olmayı çok istedim ama benim zamanımda sağlık meskek lisesi öğrenci almadı o yüzden anca bitki doktoru ( zıraat teknisyeni ) oldum, buna da şükür :)
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Mutlaka dinimiz islamı öğretecek bir işte yer almak isterim.
KatrePare

KatrePare

Sedaa_*, post: 1474152, member: 54443Mutlaka dinimiz islamı öğretecek bir işte yer almak isterim.

InsaAllah kucugum, insaAllah.
Sen bu yasta bunu istiyorsun.
InsaAllah olursun.
Bunun icin caba sarfet ve sacma sapan insanlardan etkilenme.
Cok sev dinini, Peygamberini, Rabbini olur mu? :)
denizderya35

denizderya35

Kıdemli Üye · 173 mesaj

müzisyen olmak isterdim küçükken ailem izin vermedi, işletme mezunu oldum şimdilik ev hanımı (yeni anneyim) bakalım zaman neyi göstericek
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

öğretmen olmayı hep çok istedimmmm. oldumda.. ama sadece ücretli.. ve dersanede.. atanamayan öğretmenlerdenim.. ders anlatırken kendimi kaybedermişim öle diyorlar.. öğrencilerimi gördüğümde gözlerim dolardı ve zil sesinde.. tarih anlatırken herşeyi yaşardım sanki.. ama olmadı.. şimdilerde katibim.. hala çay istemek için müdürümüzün kullandığı zili okul zili sanarda toparlanırım.. kim bilir belki bi gün
muratbanubulut

muratbanubulut

Aktif Üye · 52 mesaj

buket_zeynepöğretmen olmayı hep çok istedimmmm. oldumda.. ama sadece ücretli.. ve dersanede.. atanamayan öğretmenlerdenim.. ders anlatırken kendimi kaybedermişim öle diyorlar.. öğrencilerimi gördüğümde gözlerim dolardı ve zil sesinde.. tarih anlatırken herşeyi yaşardım sanki.. ama olmadı.. şimdilerde katibim.. hala çay istemek için müdürümüzün kullandığı zili okul zili sanarda toparlanırım.. kim bilir belki bi gün

meslektaşmışız demek ki RABBİMİZ sana en güzel kapılarını açsın inşallah gönlüne göre versin inşallah
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

muratbanubulut, post: 1534138, member: 91898meslektaşmışız demek ki RABBİMİZ sana en güzel kapılarını açsın inşallah gönlüne göre versin inşallah

canım benim sen gönlünü ferah tut ya VEHHAP de.. ALLAHIM hayır kapıları açsın de.. sen sıkıntı yaptıkça huzursuz olacaksın
muratbanubulut

muratbanubulut

Aktif Üye · 52 mesaj

hemde öyle huzursuzum ki bi yandan aile baskısı bi yandan eş baskısı ne yapacağımı şaşırdım. RABBİMİZ olmasa sığınacak bir yerimiz olmasa ne yapardım bilemiyorum. sizlerden de ALLAH razı olsun isyana düşeceğim anda tutuyorsunuz elimden
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj

Özgürlü_zamanlar meslektaşmışız...:a15:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.