moderatöre bildirmek şikayetleri anlatabilmek
2.830 görüntülenme · 20 yanıt
abdülvedüd, post: 1444794, member: 98391fakat bir problem var şikayetimi direk buraya atsam bir problem olur mu ya da direk şikayet bölümü açılsa açıkça anlatmak istiyorum çünkü bu hususta uzun mesajımı modaratöre bildire sığdıramadım iletişim bölümünden admine bi mesaj attım fakat admin her zaman forumda görülmüyor o mesajın aynısını bir yere daha göndermek ihtiyacı duyuluyor burdan direk size yazsam bakıp siz bunu inceleseniz ve diğer yöneticilere iletebilir misiniz on dan sonra bu gereksiz konuyu da burdan kaldırırsınız email adresiniz görülüyor ordan size mail olarak atabilirirm müsaade ederseniz
Bana atsanız bile ben bişey yapamam ki bende tam olarak bilmiyorum sadece oradan şikayet edildiğini biliyorum o kadar
nasıl bi sorunsa hala devam ediyo ben ben bu konudan fazlasıyla şikayetçiyim bi üye olarak ama neyse :)
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
abdülvedüd, post: 1444738, member: 59734selamün aleyküm sayın moderatör ve adminler sorum şudur bir şikayetimiz olsa bunlar size direk nasıl ulaşır forum kurallarında moderatöre bildir butonunun varlığından bahsediyor fakat onu bulamadım yardımcı olursanız sevnirim (maalesef bilgisayar hususlarında zayıfım)
AleykümSelam kardeşim
Yazılan mesajın sol alt kısmındaki ünlem işareti uygunsuz görülen mesajı moderatöre bildirmek için ulaşmanız gereken sayfaya yönlendirir.
Ve uygunsuz olduğunu dşündüğünüz bir mesaj kurallarımız çerçevesinde olabilir bunuda gözardı etmeyelim.Yani şikayet ettik mesaj hala duruyor gibi.Kurallarımıza ana sayfada ulaşılabilir.
Eğer farklı bir probleminiz varsa ben size ulaşırım.Belirtmeniz yeterli
Selam ve dua ile
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
deniz yıldızı, post: 1444807, member: 82164bu forumda şikayetini yada isteğini bildirmek gerçekten çok zor :) senelerdir burdayım bi nickimi bile değiştiremedim :)
nasıl bi sorunsa hala devam ediyo ben ben bu konudan fazlasıyla şikayetçiyim bi üye olarak ama neyse :)
Değerli kardeşim sizin nickiniz güzel olduğu için değiştirmek istemiyoruz o nedenle yani :)
_YUSUF_, post: 1444970, member: 96359Değerli kardeşim sizin nickiniz güzel olduğu için değiştirmek istemiyoruz o nedenle yani :)
hımm eyvallah akıllıca bi cevap ama ben yinede değiştirmek istiyom tekrardan burdan söyleyim yanii :)
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
deniz yıldızı, post: 1444977, member: 3585hımm eyvallah akıllıca bi cevap ama ben yinede değiştirmek istiyom tekrardan burdan söyleyim yanii :)
Peki, yeni kullanıcı isminizin ne olmasını istediğinizide mümkünse birde burada paylaşırmısınız
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
deniz yıldızıtaabiii
nar-ı aşk :)
Üzülerek belirtmem gerekiyorki bu kullanıcı ismi başka bir üye tarafından kullanmakta
Eğer başka bir kulanıcı ismi talep ediyorsanız değiştirebiliriz
Selam ve dua ile
_YUSUF_, post: 1449287, member: 91898Üzülerek belirtmem gerekiyorki bu kullanıcı ismi başka bir üye tarafından kullanmakta
Eğer başka bir kulanıcı ismi talep ediyorsanız değiştirebiliriz
Selam ve dua ile
aradaki (-) işaret değiştirilmez mi bu şekilde falan (_) ?
o zaman kalsın teşekkür ederim yinede. :)
biliyorsunuz ben nick kullanmıyorum,adım ve soyadımla buradayım,aslında bunun değişmesini,yeni bir nickle devam etmek istiyorum.Sebebine gelince,belki yanılıyorum,kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama,sanki sitede bazı konularla bütünleştiriliyoruz ve gerçekten çok önemli bir konuya bile değinmiş olsak kabul görmüyor,açıp acaba bu nedir diye bakılma gereği duyulmuyor.
Nikimin ne olacağına karar verebilmiş değilim,avartarımla birlikte değişmesini istiyorum.Fakat bunu buradan yazmak yerine size bildirme imkanım olmasını tercih ediyorum.
Selam ve Dua ile
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
hanife deniz, post: 1449722, member: 110203Selamun Aleykum Yusuf Kardeşim,
biliyorsunuz ben nick kullanmıyorum,adım ve soyadımla buradayım,aslında bunun değişmesini,yeni bir nickle devam etmek istiyorum.Sebebine gelince,belki yanılıyorum,kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama,sanki sitede bazı konularla bütünleştiriliyoruz ve gerçekten çok önemli bir konuya bile değinmiş olsak kabul görmüyor,açıp acaba bu nedir diye bakılma gereği duyulmuyor.
Nikimin ne olacağına karar verebilmiş değilim,avartarımla birlikte değişmesini istiyorum.Fakat bunu buradan yazmak yerine size bildirme imkanım olmasını tercih ediyorum.
Selam ve Dua ile
Aleyküm Selam değerli kardeşim
Konulara mesaj yazılmıyor olması konuların değer görmediği anlamına geldiğini düşünmeyin bence bende birçok konuya bakmama rağmen mesaj yazmıyorum, tabiki bu durum konunun değersizliğinden değildir.
Şunuda belirteyimki her kişi ancak nasiplenebileceğini alır.Buda ancak Mevlanın takdiriyledir.
Yinede kullanıcı isminizi değiştirmek istiyorsanız takdir sizindir değerli kardeşim.
Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81506-moderatore-bildirmek-sikayetleri-anlatabilmek · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.