RE: Evlilik Tüketimi
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:
evindar yazdı:
EVLENİRKEN ELBET ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKACAĞIZ AMA ÖNEMLİ OLAN ELİMİZ DAİMA O TAŞIN ALTINDA KALMASIN...
selamünaleyküm
peki ya kalırsa taşın altında çıkmassa
TAŞIN ALTINDA KALMAK İSTEMİYORSAN ÖNCE ALLAH RIZASI, SONRADA CESARET.PEYGAMBERİMİZ BİR GÜN BİRİNE GİT ŞU KIZLA EVLEN DEMİŞ Kİ HİÇ BİRBİRLERİNİ GÖRMEMİŞLER.ADAM NASIL OLUR DEMİŞ AMA İTİRAZ ETMEMİŞ RESULE OLAN SAYGISINDAN DOLAYI.EVLENMİŞLER VE ÇOK GÜZEL BİR HAYAT YAŞAMIŞLAR.ALLAH RIZASINI GÖZETELİM GERİSİ GELİR.
ONDAN SUPHEMIZ YOK FATOŞ AMA YA KALIRSA BI DAHA CIKMASSA NE OLUCAK
BAZI ŞEYLER İNSANIN KENDİ ELİNDEDİR.DİL VARYA NELERİ ÇÖZÜYOR.HANİ DERLERYA BİR ŞEYİ YA ZAMANINDA SÖYLİYECEKSİN YADA EBEDİYEN SUSACAKSIN.BEN BU SÖZÜ ÇOK SEVERİM.BENCE HERŞEYİDE İÇİNDE BARINDIRIYOR.HAYATTA BİR ÖLÜME BİDE GEÇMİŞ ZAMANI GERİ GETİRMEYE ÇARE YOKTUR.VEYSEL BEYYYY
TAMAM DA FATOŞ HANIM SİZ DUYGUSal bakıyorsunuz olaya ama işin maddıyat yonu de var işte o maddıyat evlılıge buyuk bı etken dır.
SİZ YİNE BAŞLAMIŞSINIZ.. :D:D BU ARALAR PEK GİREMİYORUM AKŞAMDA SİZLERİ BULAMIYORUM.. ÖZLEDİM SİZLERİ YA.. NASILSIN DEDE.. İYİSİNDİR İNŞAALLAH.. FATMA ABLAYLA KONUŞUYORUZ YİNE AMA SEN MAŞAALLAH DEVLET MEMURLARI GİBİ ÇALIŞIYON HERHALDE.
saolasın zerrin valla hiç sorma ya bu sıralar oylekı bı calısıyorum basımı kaldıramıyorum 5-6 gundur sıteye de gıremıyordum akşamları fırsat bulamıyorum bı de baska ısler var:D:D:Donlarlada ılgılenıyoruz eee ne dersın devlet memurunu gectık degıl mı?:D:D:D telsımı ben kurtaracm fatos her ne kadar batırsada