Selam
881 görüntülenme · 8 yanıt
öncelikle herkeze iyi aksamlar ben nurcan sizden dini konularda yardım istiyorum istedigim yardım ben gercekden musluman olduguma dair süpelerım var yanliş anlaşimasın baska bir dıne geçmek gibi birseyi hiç düşünmedim beni düşündüren islam dinine layıkmıyım asıl allaha layık bir insanmıyım bazı işledigim gunahlar var bunları ne kadar engellemeye çalişsamda kendime yenilip tekrar işliyorum buda benı daha sonra uzuyo gece yatarken allaha dua etcek yuzum olmuyo napıcagımıda bilmiyorum bu tür konuları danısıcagım kişide yok etrafımda bu konuda yorumlarınızı beklıyorum
hoş geldiniz burda sizi her konu bilgilendirecek çok güzel konular var
istediniz soruyu sorun burdaki bir çok üye ilim sahibi insanlar
hep birlikte aklınıza takılan soruları cevaplarız
rabbim yar ve yardımcınız olsun
böyle düşünmeniz bile güzel
insan daima kendi sorgulamalı ben allaha layıkmıyım onun için ne yaptım...
istediniz soruyu sorun burdaki bir çok üye ilim sahibi insanlar
hep birlikte aklınıza takılan soruları cevaplarız
rabbim yar ve yardımcınız olsun
böyle düşünmeniz bile güzel
insan daima kendi sorgulamalı ben allaha layıkmıyım onun için ne yaptım...
.................
Islamiyet, Islam, Muslims, islami sorular, islam online, Radyo islam, Hz. Muhammed (s.a.v), islami forum, islami sohpet, islami sohbet, huzur dolu islam, yusuf islam, islam way, al islam, muhammad islam, islami site, islami bilgiler, ilahiler, ezgilesorulariniz buraya sorarsaniz daha isabetli olacagi düsüncesindeyim ve bu arada hosgeldiniz uyeliginiz hayirli ve daim olsun insaALLAH...
serenaherkeze cevaplarından dolayı tesekkür ederim forumda sik sik gelicegimi düşünüyorum birde arkadaslar bu forumda özel mesaj gönderme bölümü varmı ben bulamadımda
tekrar hoş geldiniz sebebini tam olarak bilmiyorum ama hayır özel mesaj bölümü yok
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81261-selam · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam sana ya muhammed mustafa Şiirler 8 cevap
- SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21.355 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.