Selam

881 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
serena

serena

Yeni Üye · 9 mesaj

öncelikle herkeze iyi aksamlar ben nurcan sizden dini konularda yardım istiyorum istedigim yardım ben gercekden musluman olduguma dair süpelerım var yanliş anlaşimasın baska bir dıne geçmek gibi birseyi hiç düşünmedim beni düşündüren islam dinine layıkmıyım asıl allaha layık bir insanmıyım bazı işledigim gunahlar var bunları ne kadar engellemeye çalişsamda kendime yenilip tekrar işliyorum buda benı daha sonra uzuyo gece yatarken allaha dua etcek yuzum olmuyo napıcagımıda bilmiyorum bu tür konuları danısıcagım kişide yok etrafımda bu konuda yorumlarınızı beklıyorum
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

hoş geldiniz burda sizi her konu bilgilendirecek çok güzel konular var
istediniz soruyu sorun burdaki bir çok üye ilim sahibi insanlar
hep birlikte aklınıza takılan soruları cevaplarız
rabbim yar ve yardımcınız olsun
böyle düşünmeniz bile güzel
insan daima kendi sorgulamalı ben allaha layıkmıyım onun için ne yaptım...
.................
serena

serena

Yeni Üye · 9 mesaj

cevabiniz için tesekkür ederim bir konuda sorum var size ve sorabilirmiyim
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

serena

serena

Yeni Üye · 9 mesaj

tesekkur ederim yenı oldugumdan nerde yazıcagımı bilemedim yardımınız için tesekkürler
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleykum selam kardeşim. Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlara vesile olması temennileirmle.

mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Ve Aleyküm Selam ve Rahmetüllahi
hoşgeldiniz.

Üyeliğiniz Hayırlı ve Daim olur inşallah.

Selam ve Dua ile
serena

serena

Yeni Üye · 9 mesaj

herkeze cevaplarından dolayı tesekkür ederim forumda sik sik gelicegimi düşünüyorum birde arkadaslar bu forumda özel mesaj gönderme bölümü varmı ben bulamadımda
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

serenaherkeze cevaplarından dolayı tesekkür ederim forumda sik sik gelicegimi düşünüyorum birde arkadaslar bu forumda özel mesaj gönderme bölümü varmı ben bulamadımda

tekrar hoş geldiniz sebebini tam olarak bilmiyorum ama hayır özel mesaj bölümü yok
.................
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.