salavat okumada yardım LÜTFEN...
6.906 görüntülenme · 70 yanıt
ARKADAŞLAR DUA İSTİYORUM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ İFLAS ETTİK DOLANDIRILDIK HACİZLERLE UĞRAŞIYORUZ Peygamber efendimiz, “Allahü teâlâya günah işlemiyen dil ile duâ edin” buyurdu Böyle bir dilin nasıl bulunacağı suâl edilince, “Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir” buyurdu LÜTFEN DUA EDİNİZ BU BELALI DURUMDAN KURTULALIM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
Dua istiyorum çok önemli
Dua istiyorum çok önemli
ARKADAŞLARIM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ DOLANDIRILDIK İFLAS ETTİK BORÇLARIMIZ ÇOK HACİZLER VAR
DUALARINIZI BEKLİYORUM Peygamber efendimiz, “Allahü teâlâya günah işlemiyen dil ile duâ edin” buyurdu Böyle bir dilin nasıl bulunacağı suâl edilince, “Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir” buyurdu DUALARINIZDA BİZİ DE EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
Dua istiyorum çok önemli
ARKADAŞLARIM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ DOLANDIRILDIK İFLAS ETTİK BORÇLARIMIZ ÇOK HACİZLER VAR
DUALARINIZI BEKLİYORUM Peygamber efendimiz, “Allahü teâlâya günah işlemiyen dil ile duâ edin” buyurdu Böyle bir dilin nasıl bulunacağı suâl edilince, “Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir” buyurdu DUALARINIZDA BİZİ DE EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
SEVGİNARKADAŞLARIM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ DOLANDIRILDIK İFLAS ETTİK BORÇLARIMIZ ÇOK HACİZLER VAR
ALLAH sizlere hayırlı kapı açsın
sabırla ve dua ile inş..herşey yola girecek
ALLAH beterinden korusun...Amin...
@MeLeĞİM kardeş, 14milyon alabilirim salavat-ı şerife ama Allahumme salli ala seyyidina muhammed ve ala seyyidina muhammed degil sadece birazcık daha uzunca benim kabul eder misiniz :)
pardon yahu benim akıl şu 45milyar salavat olayına gitti :) abdülkadir geylani hazretlerinden rivayet edilen 70bin salavat değerinde salavat var cübbeli ahmet hocaefendiden işittiğim,sonra 700bin salavata denk bir salavat biliyorum isterseniz,700bin salavat değerindekiyle amel ederim illa allahumme salli ala seyyidina muhammed mi denilmesi lazım yani benim bildiğimde de geçiyorda bu lafızlar biraz daha uzunu..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81240-salavat-okumada-yardim-lutfen · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.