Komik takıntılarınız varsa paylaşalım.

3.815 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

salavatqetir, post: 1483675, member: 37970Bir hava atma mı sezinliyorum araba ehliyet vs.:a01:

:a01: sezgilerin çok kuvvetliymiş :a01: demek isterdim :p :D ama kardeşim cidden bu tahmin konusunda kendime çok güveniyorum :D yani cidden bak duvarla arasına parmağını sıvdıramazsın o derece yanaştırıyorum :D böyle yanaştırmamın sebebide gölge ye daha çabuk geçmesi için arabanın :)

Çeşm-i Bülbül, post: 1483789, member: 59734
:D ne niyee gülüyooon yaa :D

:a01: nasıl gülmüyüm :a01: ama itiraf edeyin 7,8 yaşındaynen öyle bi saçmalık bendede vardı :a01: :a01:
İnsan beğenmez.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1483666, member: 37970yaa takıntı dedinizde aklıma geldi, takıntı mı oluyor tik mi oluyor ne oluyor bilmiyorum ama

Sakın gülmeyin! :p :D

Beniiiim bir zamanlar birisi sağ tarafıma vursa dönüp sol tarafımı çevircek cinsten acaip hareketlerim vardı,
iki tarafta aynı hissi tadamayınca mutlu olamıyordum..

:D

Gülmemek mümkün değil :D :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1483792, member: 59734Çok sıkıntılı birşey..
parmağıma parmağımla yazı yazıyorum..:o

Aklıma şimdi geldi..
Bazı seccadelerde namaz da kılamam..
Onları da gözlerimle çiziyorum, olmuyor..:D

Cidden sıkıntı yaa :D ama her zaman mııı ::)

demek kii birşeyler yazmaya çizmeye merakın var :D
ama çok ilginç ::)

ibra, post: 1483817, member: 106972:a01: sezgilerin çok kuvvetliymiş :a01: demek isterdim :p :D ama kardeşim cidden bu tahmin konusunda kendime çok güveniyorum :D yani cidden bak duvarla arasına parmağını sıvdıramazsın o derece yanaştırıyorum :D böyle yanaştırmamın sebebide gölge ye daha çabuk geçmesi için arabanın :)

:a01: nasıl gülmüyüm :a01: ama itiraf edeyin 7,8 yaşındaynen öyle bi saçmalık bendede vardı :a01: :a01:

birilerine hava atmak :p

aman gül :D
gayette normal birşey niye saçmalık diyorsun kii adalet sağlansın diye yapıyoruz herhal :D

Sedaa_*, post: 1483822, member: 93376Gülmemek mümkün değil :D :D

:D gülmeyip imkansızı mümkün kılmakta var işin ucunda amaa :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Çeşm-i Bülbül
birilerine hava atmak :p

aman gül :D
gayette normal birşey niye saçmalık diyorsun kii adalet sağlansın diye yapıyoruz herhal :D

Hava atılabilecek bişi olduğunu sanmıyordum ama öyleyse iyi bari :D :D :D
ha iddalıyım derkende herkesten iyi yaparım babında değil :D benki acemi bir sürücüyüm :D
İnsan beğenmez.
smyrna35

smyrna35

Aktif Üye · 94 mesaj

bu yazılanları okuyunca çok mutlu oldum kendimi takıntılı zannederdim meğer ben de takıntılılar varmış :D

en çok saatin tik tak sesine takarım uyuyamam konsantre olamam hiçbir şeye o ses varken.. :P
simetri takıntısı..
renklerin uyumluluğu.. illaki giydiğim şeylerin aksesuarların renginin birbirleriyle uyumlu olması gerekir :P
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

ibra, post: 1484039, member: 116463Hava atılabilecek bişi olduğunu sanmıyordum ama öyleyse iyi bari :D :D :D
ha iddalıyım derkende herkesten iyi yaparım babında değil :D benki acemi bir sürücüyüm :D

:D öyle olmasa bile öyleymiş gibi davranmak zorundayız ibra, senin mutluluğun için anlaa :D

tabii efendim ona ne şüphe :D
.....

NFK
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Hepinizi Allah c.c. cennetine koysun inşallah.Amin. :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

özgürlü_zamanlar, post: 1484091, member: 59734Hepinizi Allah c.c. cennetine koysun inşallah.Amin. :)

Amin, amin abi.. ::)

ALLAH Celle Celalühü razı olsun.. ::)
.....

NFK
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Plastik eşyalara takıntı yapıyorum.
Çünkü her plastik maddeye dokunduğumda elektrik oluşuyor.
25 sene plastik makinalarında çalıştığım halde...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.