Müjdemi isterim!!!
1.690 görüntülenme · 21 yanıt
Selamun aleykum arkadaslar 21 sayfa gezdim ama ayni isimle daha once actigim konuyu bi turlu bulamadim kusura bkmayin biyerlerde varsa da yeniden aciyosam.Evet mujdemi isterim ;) esim denetimli serbestlik yasasindan faydanlandi iki gundur evde bundan sora Allah in izniyle evimizde olcak bizim icin dua eden herkese sonsuz tesekkurler bende butun arkadaslarim icin hayatlarinda herseyin hayirlisini diliyorum.bundan sora bizi yine bi sinav beklio arkadaslar is,bi duzen kurmak yeniden basliyoruz bakalim Allah in izniyle dualarinizi uzerimizden eksik etmeyin Allah aemanet olun
kardeleleInanın çok sevindim.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Tabiki dua etmeye devam edeceğiz.
Allahın izniyle.
şu an okudum bile.
Allaha emanet ol.
Selametle kal.
Saolasin canim Allah razi olsun yuregine agzina saglik sende Allah a emanet ol selametle kal .
ALLAH yar ve yardımcınız olsun abla..
RABBİM hayırlı kapılar açsın...:)
RABBİM hayırlı kapılar açsın...:)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Ve aleykum selam canım yaa başlığı görünce anlamıştım..:a15:
Öyle çok sevindim ki, anlatamam.. Bundan sonrası inşaAllah hayırlı olur.. Rabbim inşaAllah hayırlı bir rızık kapısı açar..
İnşaAllah hayatınıza hayırlı bir yön verirsiniz.. İnşaAllah çok mutlu, huzurlu, imanlı, bol maneviyatlı hayırlı yıllarınız olur..
Dualarımızda sizi de unutmayız inşaAllah. Sen de unutma olur mu? ::)
Öyle çok sevindim ki, anlatamam.. Bundan sonrası inşaAllah hayırlı olur.. Rabbim inşaAllah hayırlı bir rızık kapısı açar..
İnşaAllah hayatınıza hayırlı bir yön verirsiniz.. İnşaAllah çok mutlu, huzurlu, imanlı, bol maneviyatlı hayırlı yıllarınız olur..
Dualarımızda sizi de unutmayız inşaAllah. Sen de unutma olur mu? ::)
Saolasin canim benim konuyu bilenler basligi gorunce anlamislardir;) ne kadar sevindiginizi tahmin edebiliorum canim benim guzel kalplerinizi biliorum hepinizden Allah razi olsun.insallah bitanem dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim duaya ihtiyac bitmez ;) Rabbim seninde gonlune gore versin varsa sıkintilarini bi an evvel gidersin insallah opuyorum ;)
adınıza sevindim insallah hep güzel müjdeler alırsınız sizden
rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin
rabbim daima yar ve yardımcınız olsun
selametle kalın
rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin
rabbim daima yar ve yardımcınız olsun
selametle kalın
.................
;) saol semra kardesim amin insallah sizlerinde yuzleriniz hep gulsun ben cevapla dedigim halde mesajlarinizi cevaplayamiyorum o yuzden isimlerinizi belirtiyorum her seferinde mobil uygulamada bi sorun var galiba alakana tesekkur ederim canim kardesim Allah razi olsun ;)
Mihrace24Saolasin behiye kardesim Allah razi olsun insallah sen,ben butun kardeslerim hep guzel haberler aliriz ;) guzel dualarina amin kardesim Rabbim sizlerinde darliginizi giderip feraha erdirsin insallah.
amin benimde özellikle şimdi bu sıralarda çok duaya ihtiyacım var duanızı eksik etmeyin...
allah sizdende razı olsun
.................
Mihrace24Saolasin behiye kardesim Allah razi olsun insallah sen,ben butun kardeslerim hep guzel haberler aliriz ;) guzel dualarina amin kardesim Rabbim sizlerinde darliginizi giderip feraha erdirsin insallah.
Allah yardımcınız olsun kardeşim, adınıza ve eşinizin adına çok sevindim, muhakkak o da sizi çok özlemiştir.. Allah seven insanların yardımcısı olsun inş.. Dua ve selam ile kalınız..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81213-mujdemi-isterim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.