Arkadaşlar capsleri ekledim tıklamanız gereken yerleri kırmızı kare içinde aldım kolay gelsin..

7.484 görüntülenme · 35 yanıt

**RaNa**teşekkurler güzel bı konu olmuş baya açıklıyıcı olmuş :)
bu arada hoşgeldınız
Zindanda_Mahkum:)
Nereden sonrasını yapamıyorsun?
Zindanda_Mahkum
Zindanda_MahkumYardımcı olabilmeme sevindim :) güzel resimmiş :)
Zindanda_MahkumYardımcı olabilmeme sevindim :) güzel resimmiş :)
behiye, post: 1442599, member: 76690selamu aleykum sizden iki şeyde yardımınıza ihtiyacım var yardım edebilirmisiniz:)
Zindanda_Mahkum, post: 1442646, member: 110005Aleykümselam kardeşim eger yapılabilecek şeyse yardım ederim bu ara zaman sıkıntım var sorun ne ?
behiye, post: 1442704, member: 54443video nasıl yükleniyor bide smiley nasıl yükleniyor diye soracaktım
hiç bir önemi yok ne zaman vaktiniz boş olursa
Zindanda_Mahkum, post: 1442981, member: 113681smile siteye sen yükleyemezsin sitedeki mevcut smile leri kullanabilirsin
kendi bilsayarındaki video yu youtube tarzı siteleremi yüklemek istiyorsun yoksa youtubede videoyu islamiyet.gen.tr demi paylaşmak istiyosun onu belirtirsen net cevap verebilirim kardeşim :)
behiye, post: 1442983, member: 102034youtubede videoyu islamiyet.gen.tr paylaşmak istiyorum

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81191-resim-yukle-imageshack-us-adresine-resimli-yukleme · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.