Soru sormak iki cesittir bir bilmek icin birde karsinsindakine ögretmek icin.Birde söylede denilebilinir biri sirf ögrenmek icin sorar bir digeride ögrenipte amel etmek icin sorar.Biri ilim edinip kafada tutmak icin kuru bir bilgi olsun diye sorar bir diger kisi ise bilibte ilmi ile bir amil olmak icin sorup ögrenir.
Soru Ne Icindir
501 görüntülenme · 2 yanıt
Bir tuhaf sey nedense bu zamana kadar bircok sorulu konulara baktim nerdeyse hepsi cogu ise bir cevabli olarak karsima cikti cok kere birileri alip bir siteden ekleme yapmislar bir alinti olarak.Birde cokkere sahid oldugum alinti yaptiklarin adresi eklemisler insan bari yazinin altinada bir [Alinti]diye yazar.Ilkönce aklima su gelmisti cok kere sorulari görünce birisi bir bilgi istiyor sanmistim soru sekilde megersem bir cevabda varmis o soru seklindeki baslikli konu altinda.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81072-soru-ne-icindir · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Son bir soru soracam inşallah bir daha soru sormamak dileğiyle Genel Konular 7 cevap
- Çok Merak Ettiğim Bir Soru, Günah mı işliyorum? Dini sohbet 6 cevap
- {{{{{ Soru }}}}} Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Bir soru da benden Bilmece-Bulmaca ve Oyun 24 cevap
- Soru Görüş- Öneri- İstek 3 cevap
- İlGiNç BiR SoRu????? Bilmece-Bulmaca ve Oyun 4 cevap