işim :(

676 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
SeNa_

SeNa_

Yeni Üye · 0 mesaj

şuan özel sektörde çalışıyorum ve 13 saat sabah 9 akşam 10 ve benimle aynı maaşı alıp 8 saat çalışan var 2-3 haftada anca izin kullanabiliyorum ayrıyeten 8 saat çalışan bile izin kullanabiliyor böyle bir adaletsizlik görmedim çok bunaldım borçlarım var ve onlar yüzünden susuyorum böyle Allahımdan sadece bana yardımcı olmasını ve hakkımda hayırlı olanını nasip etmesini dilemekten başka çarem yok :(
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sabırlı olun.
Rabbim rızkınızı açsın.
Yolunuzu açık eylesin.
Selametle kalın.
Duanızı okudum.
Rabbim kabul etsin.
SeNa_

SeNa_

Yeni Üye · 0 mesaj

Allah razı olsun.. Sabretmekten başka çözümüm yok zaten..
cemcemil

cemcemil

Kıdemli Üye · 177 mesaj

bu iş saatlerine devletin karışması gerek haftalık 40 saati geçmemesi gerek çalışma saatlerinin.özel sektör iş gücünü bol bulup az paraya 10-12 saat çalıştırıorlar. sonuna kadar sömürüyorlar işe gidip gelmeyle insana sadece eve gidip uyuyacak kadar vakit kalıyor.insanları böyle sömüren özel sektör şirketlerinin tez vakitte layıklarını bulmalarını diliyorum Allah tan.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Hayırlı kapılar açsın size..
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
SeNa_

SeNa_

Yeni Üye · 0 mesaj

cemcemil, post: 1433220, member: 88924bu iş saatlerine devletin karışması gerek haftalık 40 saati geçmemesi gerek çalışma saatlerinin.özel sektör iş gücünü bol bulup az paraya 10-12 saat çalıştırıorlar. sonuna kadar sömürüyorlar işe gidip gelmeyle insana sadece eve gidip uyuyacak kadar vakit kalıyor.insanları böyle sömüren özel sektör şirketlerinin tez vakitte layıklarını bulmalarını diliyorum Allah tan.

işimden memnunum ama çalışma saatleri beni bunaltıyor birde yapılan haksızlık dahada bunaltıyor beni bazen dayanılmayacak konuma geliyorum ama dayanmam gerek sadece biraz sabır :(
SeNa_

SeNa_

Yeni Üye · 0 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1433224, member: 110203ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Hayırlı kapılar açsın size..

Allah razı Olsun... Amin İnşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.