Gelinimiz ve Damatımız
174.311 görüntülenme · 1.751 yanıt
RE: BİRAZ GÜLELİM..
Olacak gibi değil, düzelmiyor ki ...:(
Ben her defasında deniyorum ama nafile ...
sert yazdı:
Aaaaaa.... eklenmemiş.Bir daha deneyeyim olmazsa sorunun düzelmesini beklerim artık!
Olacak gibi değil, düzelmiyor ki ...:(
Ben her defasında deniyorum ama nafile ...
SELEHA
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RE: BAKMAYA DEGER.
S.A. VALLAHİ BAKMAYA DEYER YANİ ALLAHrazı olsun ya baktıkca bakasım geliyo AYRILAMIYOM BU GÜZEL RESİMLERDEN
S.A. VALLAHİ BAKMAYA DEYER YANİ ALLAHrazı olsun ya baktıkca bakasım geliyo AYRILAMIYOM BU GÜZEL RESİMLERDEN
ÇOK KOMİKTİ AMA NASİPSE DÜZELİNCE SİTE GÖNDERİCEM.. BENİ TAKİP EDİN MEMNUN KALICAKSINIZ
hilal76 yazdı:
takan yazdı:
resim eklemede bir sorun var belki bu eklediğimde çıkmayacak...ama çok komik
merak ettim vallahi nası bir resim acaba
:)
ÇOK KOMİKTİ AMA NASİPSE DÜZELİNCE SİTE GÖNDERİCEM.. BENİ TAKİP EDİN MEMNUN KALICAKSINIZ
İnşaallah düzelir ya resimler elde kaldı, ben paylaşmak istiyorum oysa ...
siyah_beyaz
RE: :))işte yurdum insanı:))
BENDE BALIKESİRDEN BİR OLAY ANLATAYIM AYAKKABISINA TAŞ KAÇAN BİR VATANDAŞ ELEKTİRİK DİREĞİNE BİR ELİYLE DESTEK ALARAK AYAKKABISINI AYAĞINDAN YARI ÇIKARIP AYAKKABIYI SALLAMAYA BAŞLAMIŞ TARLADAN DÖNEN BİR YURDUM İNSANIDA ADAMI ELEKTİRİK ÇARPTI ZANNEDİP GÜYA ADAMI KURTARACAKYA KAFASINA KÜREKLE VURARAK ADAMI ORAYA ÖLDÜRMÜŞ KOMİK GİBİ GÖZÜKEN BU OLAY MAALESEF YURDUMUZDA YAŞANDI
BENDE BALIKESİRDEN BİR OLAY ANLATAYIM AYAKKABISINA TAŞ KAÇAN BİR VATANDAŞ ELEKTİRİK DİREĞİNE BİR ELİYLE DESTEK ALARAK AYAKKABISINI AYAĞINDAN YARI ÇIKARIP AYAKKABIYI SALLAMAYA BAŞLAMIŞ TARLADAN DÖNEN BİR YURDUM İNSANIDA ADAMI ELEKTİRİK ÇARPTI ZANNEDİP GÜYA ADAMI KURTARACAKYA KAFASINA KÜREKLE VURARAK ADAMI ORAYA ÖLDÜRMÜŞ KOMİK GİBİ GÖZÜKEN BU OLAY MAALESEF YURDUMUZDA YAŞANDI
ilginç
ilginç
kadın ve çoçuğu
ilginç
kadın ve çoçuğu

๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
RE: ilginç
yok kardeşim bilmiyorum sadece biraz tuhaf olunca almak sizlerle paylaşım yapmak istedim gerçekmi değilmi bilmiyorum yazıda yoktu
konak yazdı:
Evet gerçekten çok ilginç. Gerçekten yeryüzünden bir yer mi?
Selam ve dua ile.
yok kardeşim bilmiyorum sadece biraz tuhaf olunca almak sizlerle paylaşım yapmak istedim gerçekmi değilmi bilmiyorum yazıda yoktu
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
İnanmıyorum ya, hiç yok yere adam canından olmuş ... :(
İnanmıyorum ya, hiç yok yere adam canından olmuş ... :(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8077-gelinimiz-ve-damatimiz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.