Gelinimiz ve Damatımız
174.312 görüntülenme · 1.751 yanıt
RE: BAKMAYA DEGER.
SELAM GECEM ...ÇOK GÜZEL YERLER, EMEĞİNE SAĞLIK ...BAKTIKÇA İNSANIN İÇİ AÇILIYOR ...
SELAM GECEM ...ÇOK GÜZEL YERLER, EMEĞİNE SAĞLIK ...BAKTIKÇA İNSANIN İÇİ AÇILIYOR ...
http://www.insankaynaklari.gokceada.com/mustafa/mltresim.html
BURADA DA MALATYA RESİMLERİ VAR, BAKMAK İSTER MİSİNİZ?
http://www.insankaynaklari.gokceada.com/mustafa/mltresim.html
BURADA DA MALATYA RESİMLERİ VAR, BAKMAK İSTER MİSİNİZ?
RE: dünyadan ibretlik resimler
evet maiesef gerçekler ortada
guner yazdı:
.
evet maiesef gerçekler ortada
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
banka fayızı
banka fayızı
SELAMUN ELEYKUM .ALLAHIN İZİNİİLE MUMİN KAREŞLERIM BANA YARDIMCI OLURLAR..?ben antalyada yaşiyorum .bizim ayile fırmamız var .şimdıye kadar hiç kıredı kulanmadık ama bazen yerı gelınce sikişıyoruz gerek duyoruz .ve kardeşler arasın da ıstıyen de var ıstemıyen de var .?ve ben yunetıcı olarak esnaf olarak gerek duyduğümu soyluyorum ama tam nuktayı koyamıyorum.....<<<
banka fayızı
SELAMUN ELEYKUM .ALLAHIN İZİNİİLE MUMİN KAREŞLERIM BANA YARDIMCI OLURLAR..?ben antalyada yaşiyorum .bizim ayile fırmamız var .şimdıye kadar hiç kıredı kulanmadık ama bazen yerı gelınce sikişıyoruz gerek duyoruz .ve kardeşler arasın da ıstıyen de var ıstemıyen de var .?ve ben yunetıcı olarak esnaf olarak gerek duyduğümu soyluyorum ama tam nuktayı koyamıyorum.....<<<
SAĞOLUN, ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM ...CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN ...
SAĞOLUN, ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM ...CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN ...
RE: İBERTLİK VE YÜREĞİMİZİN DAYANMADIGI RESİMLER
gerçekten de ibretlik resimler,özellikle de sonuncusu.Rabbim bize her daim uyarılar gçnderiyor ama önemli olan bunları idrak edebilmek!
Allah razı olsun,paylaşımınız için...
gerçekten de ibretlik resimler,özellikle de sonuncusu.Rabbim bize her daim uyarılar gçnderiyor ama önemli olan bunları idrak edebilmek!
Allah razı olsun,paylaşımınız için...
allah korusun dusunuz bızde oldugunu cok acı bır sey allah a çok sukur bızde öyle bır sey yok allah onlarıda mukafatını verır inşallah
allah korusun dusunuz bızde oldugunu cok acı bır sey allah a çok sukur bızde öyle bır sey yok allah onlarıda mukafatını verır inşallah
Allahım sen büyüksün yarabbim.Evet Rabbim uyarıyor bizi her daim ama anlayan kim?? Rabbim yardımcımız olsun,bize yolumuzu şaşırtmasın.
Allah razı olsun paylaşımınız için,emeğinize sağlık
Allahım sen büyüksün yarabbim.Evet Rabbim uyarıyor bizi her daim ama anlayan kim?? Rabbim yardımcımız olsun,bize yolumuzu şaşırtmasın.
Allah razı olsun paylaşımınız için,emeğinize sağlık
gecem kardeşim allah razı osun o son resim neden olmuş bi bilgin var mı?
gecem kardeşim allah razı osun o son resim neden olmuş bi bilgin var mı?
Hepsi gerçekten ibret verici ama kale alan kim dir bilinmez.Allahım ne olur bizleri nefsimize uydurma.Amin.:(:(:(
Hepsi gerçekten ibret verici ama kale alan kim dir bilinmez.Allahım ne olur bizleri nefsimize uydurma.Amin.:(:(:(
RE: İbretlik
:(:(:(Hepsi gerçekten de birer ibret örneği. Ama kale alan kim dir bilinmez.Allah ım sen bizleri nefsimizle değil amellerimizle ıslah ve terbiye et.sen bizleri şeytana uydurma Yarabbi.Amin.:(:(:(
:(:(:(Hepsi gerçekten de birer ibret örneği. Ama kale alan kim dir bilinmez.Allah ım sen bizleri nefsimizle değil amellerimizle ıslah ve terbiye et.sen bizleri şeytana uydurma Yarabbi.Amin.:(:(:(
Dini Avatarlar...
Dini Avatarlar...

İŞTE DİNİ AVATARLARDAN BAZILARI
DAHA FAZLA İSTEYENLER İÇİN;
http://www.angelfire.com/film/animasyon/
adresine girebilirler
Dini Avatarlar...

İŞTE DİNİ AVATARLARDAN BAZILARI
DAHA FAZLA İSTEYENLER İÇİN;
http://www.angelfire.com/film/animasyon/
adresine girebilirler
çok güzel, yalnızlık ... cesaret ister orada oturmak, hele hele aşağıya bakmak ... harika bir resim ..
çok güzel, yalnızlık ... cesaret ister orada oturmak, hele hele aşağıya bakmak ... harika bir resim ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8077-gelinimiz-ve-damatimiz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.