RE: BAKMAYA DEGER.
SEN Mİ ÇİZDİN:o BU NE YA, ÇOK GÜZEL YA.... KARAKALEM ÇALIŞMASI OLUYO DEĞİL Mİ? AĞZIM AÇIK KALDI BU BEBEK GİBİ...
174.312 görüntülenme · 1.751 yanıt
zeynep44 yazdı:YOK CANIM BUNLARI DEGİL AMA AYNILARINI BENDE ÇİZDİM ..GECEM BOSUNE DEMEDİK YANİ BEN DAHA COK POTRE OLARAK CALIŞTIM
SEN Mİ ÇİZDİN:o BU NE YA, ÇOK GÜZEL YA.... KARAKALEM ÇALIŞMASI OLUYO DEĞİL Mİ? AĞZIM AÇIK KALDI BU BEBEK GİBİ...
zeynep44 yazdı:İNSALLAH YA BENDE ÇOK İSTERİMDE YUKLEMEM GEREK ARTIK BEN KAÇOYORUM ARTIKALLAHA EMANET OL
YETENEKLİSİN NE GÜZEL BENİM BABAM DA ÖYLE..SENİNKİLERİNİ ÇOK MERAK ETTİM İNŞAALLAH GÖRÜÜRZ..
medina yazdı:amiin kardeşim sağolasın.selam ile..
Ne desek kardeşim:(:( Rabbim cümlemizi şükür eden kullarından eylesin Rabbim kimsei açlıkla terbiye etmesin
zeynep44 yazdı:ewet kardeşim Allah imanımızı unutturmasın inş. selam ile...
O RESİMLERİ GÖRÜP DE İÇİ SIZLAMAYAN VAR MIDIR ACABA? RABBİME BİR KEZ DAHA ŞÜKRETTİM VE DUA ETTİM ONLARA YARDIM ETSİN DİYE.. ONLAR AÇ, SUSUZ BİR HALDE YAŞARKEN BEN KENDİ HALİME UTANDIM RAHAT Bİ HAYAT SÜRDÜĞÜM İÇİN UTANDIM..
İŞTE BU RESİM.... BİR TARAFTA BİR ÇOCUK ... DİĞER TARAFTA DA BİR BAŞKA ÇOCUK ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8077-gelinimiz-ve-damatimiz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.