Gelinimiz ve Damatımız
174.312 görüntülenme · 1.751 yanıt
yasir 2
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RE: BAKMAYA DEGER.
gecem kardes hertür resimden sunmussun bizlere saolasin emegine saglik en CALISKAN ÜYE sensin bundan eminim artik devamini bekliyoruz INSALLAH
gecem kardes hertür resimden sunmussun bizlere saolasin emegine saglik en CALISKAN ÜYE sensin bundan eminim artik devamini bekliyoruz INSALLAH
yasir 2
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
bizlerde böyle tek yildizli sadik üyeyiz iste,geciniyoruz sizlerden
bizlerde böyle tek yildizli sadik üyeyiz iste,geciniyoruz sizlerden
PAYLASMAYI SEVİYORUM
TEK YILDIZ YA ÇOK YILDIZ SADIK ÜYELİĞİN ANLAMI YOK .BENCE YÜREGİN YILDIZ OLSUN. RABBİMİZE SADIK OLALIM YETER.
BEGENDİĞİNİZE SEVİNDİM
BUDA SANA GELSİN.S.A.
yasir 2 yazdı:
PAYLASMAYI SEVİYORUM
TEK YILDIZ YA ÇOK YILDIZ SADIK ÜYELİĞİN ANLAMI YOK .BENCE YÜREGİN YILDIZ OLSUN. RABBİMİZE SADIK OLALIM YETER.
BEGENDİĞİNİZE SEVİNDİM
BUDA SANA GELSİN.S.A.
RE: Kadir Gecesinde Sultanahmet
beğendiğinize çok sevindim.
allaha emanet olun...B)
beğendiğinize çok sevindim.
allaha emanet olun...B)
B)B)B)
BİRİ EMİNESENA KARDEŞİM BİRİ DE GECEM KARDEŞİM OLSUN... ARTIK KİMİN KİM OLACAĞINA KARAR VERİN, BEN Bİ AYRIM YAPAMADIM ...
B)B)B)
BİRİ EMİNESENA KARDEŞİM BİRİ DE GECEM KARDEŞİM OLSUN... ARTIK KİMİN KİM OLACAĞINA KARAR VERİN, BEN Bİ AYRIM YAPAMADIM ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8077-gelinimiz-ve-damatimiz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.