Gelinimiz ve Damatımız
174.313 görüntülenme · 1.751 yanıt
RE: dünyadan ibretlik resimler
değerli kardeşim buda avrupa vede iş birlikçilerinin hazırlamış olduğu bir gravür plan proje olsa gerek müslümanların tepkisini ölçmek için hazırlanmış sanırım bunu aldığım yerdede bu resim hakkında yorum yoktu üzerinde ingilizce yorumlar var fakat bazı bölümlerini kestiremedim inşallah onlarıda kestire bilirsem açıklarım Allah düşmanın gecenin gündüzün şerrinden korusum İsalamı ve Müslümanları
yasin186 yazdı:
Selamün aleyküm arkadaşlar.Bütün resimler gerçekten ibretlik.ama benim aklıma bişey takıldı.kabeye çarpan uçak resimleri için hiç bir yorum yapılmamış.daha önce böyle bişey duymamış ve düşünmemiştim.o resimler hakkında biraz bilgi verirseniz:( çok sevinirim.hepinizden Allah (c.c) razı olsun.....!!!
değerli kardeşim buda avrupa vede iş birlikçilerinin hazırlamış olduğu bir gravür plan proje olsa gerek müslümanların tepkisini ölçmek için hazırlanmış sanırım bunu aldığım yerdede bu resim hakkında yorum yoktu üzerinde ingilizce yorumlar var fakat bazı bölümlerini kestiremedim inşallah onlarıda kestire bilirsem açıklarım Allah düşmanın gecenin gündüzün şerrinden korusum İsalamı ve Müslümanları
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
RE: BU RESME İYİ BAKIM VE
ALLAH RAZI OLSUN GECEM. B)
BENDE DAHA ÖNCE PAYLAŞMIŞTIM AMA :)
gecem yazdı:
NEYİ İFADE EDİYOR.
RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KUDRETİNİ VE BİZLERE İBERT OLMASINI İFEDE ETMİYORMU SİZCE???B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN GECEM. B)
BENDE DAHA ÖNCE PAYLAŞMIŞTIM AMA :)
Allah razı olsun çook muazzam bi görüntü ve bu güzellik intizam kararlılık camiyi yapanın değil kesinlikle yüce Rabbimizin nazarındadır...
Allah razı olsun çook muazzam bi görüntü ve bu güzellik intizam kararlılık camiyi yapanın değil kesinlikle yüce Rabbimizin nazarındadır...
Kainattaki her sanatta Saniinin bir yansıması var.Hiçbirşey tesadüf değildir.Bu eseri yapandan -YAPTIRTAN-YARADAN razı olsun...Kardeş bizlerle paylaştığın için teşekkürler...
Kainattaki her sanatta Saniinin bir yansıması var.Hiçbirşey tesadüf değildir.Bu eseri yapandan -YAPTIRTAN-YARADAN razı olsun...Kardeş bizlerle paylaştığın için teşekkürler...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8077-gelinimiz-ve-damatimiz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.