ALTI SIFIR
198.430 görüntülenme · 2.194 yanıt
elmedjas.a cevap verıyorum
danimarka
rize
ve ve eve İnek ilk tercihidir. :D AEO selam ve dua ile
ve aleyküm selam kardeşim. ALLAH razı olsun...
evet insanın ilk aklın gelenler hep bu yönde olduğun için cevap bu çıkıyor..
ALLAHa emanet olunuz...
Selamün Aleyküm
O yıllarda ben yoktum ama 80'li yıllarda vardım:D yinede dediğin gibiydi şimdi ne oldu da böyle olduk bi modern çağ içindeyiz Allah c.c. yardımcımız olsun inşallah amin
Ben doktor yanında çalışıyorum bi hasta aynı buna benzer bi soru sordu "eskilerde bu hastalıklar yokmuydu? onlar neler yapardı da iyi olurlardı" dedi
Doktorun cevabı ; "eskiden örf ve adetlere önem verilirdi bu kadar açık görüşlülük yoktu" dedi
Selametle
O yıllarda ben yoktum ama 80'li yıllarda vardım:D yinede dediğin gibiydi şimdi ne oldu da böyle olduk bi modern çağ içindeyiz Allah c.c. yardımcımız olsun inşallah amin
Ben doktor yanında çalışıyorum bi hasta aynı buna benzer bi soru sordu "eskilerde bu hastalıklar yokmuydu? onlar neler yapardı da iyi olurlardı" dedi
Doktorun cevabı ; "eskiden örf ve adetlere önem verilirdi bu kadar açık görüşlülük yoktu" dedi
Selametle
* Muhabir: Muslum bey, Hakan Tasiyan icin arabeskin yeni KRALI diyorlar. Ne diyorsunuz?
Muslum GURSES: Ben oyle bir KRAL gonderdigimi hatirlamiyorum.
Muslum GURSES: Ben oyle bir KRAL gonderdigimi hatirlamiyorum.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Bunun üzerine Atatürk şöyle der.
- GİT SOR BAKALIM BABASININ ÇANAKKALE'DE
NE İŞİ VARMIŞ?…
Selamün Aleyküm
Çok güzeldi hepsi ama bu beni bitirdi süperdi allah c.c. razı olsun böyle değerli paylaşımları bize sunduğun için
Selametle
- GİT SOR BAKALIM BABASININ ÇANAKKALE'DE
NE İŞİ VARMIŞ?…
Selamün Aleyküm
Çok güzeldi hepsi ama bu beni bitirdi süperdi allah c.c. razı olsun böyle değerli paylaşımları bize sunduğun için
Selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.