ALTI SIFIR
198.430 görüntülenme · 2.194 yanıt
valla herkezin emeğine sağlık çok güzel olmuş ;) günün yorgunluğunu aldı;);) rabbime emanet olun dua ile kalın.

buda benden olsun
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
çok hoş eline sağlık safiye.
Bir şey soracam bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Nasıl anlatsam eşim buaralar işsiz olduğundan çoğunlukla evde(hayırlısıyla bir iş kurar inş)
doğal olarak bende çok istememe rağmen fazla açamıyorum bilgisayarı.şeyyy azıcık kızıyoda çok girersem:Abende o uyuyunca giriyom gece 2- 3 de falan ama bilgisayarı enson o kapatıyor ve her seferinde bana gıcık olsun diye sesini sonuna kadar açık kapatıyor:K.eee bende sessizce açiim derken o açılış sesei yokmu diin diiiig ddiiiiiing dooo!! diye hemen uyanıyo yaa :A bu sesi nasıl komple iptal edebilirim.açılış sesi olmasa olmaz mı
bilen varmı:evet
selametle
Bir şey soracam bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Nasıl anlatsam eşim buaralar işsiz olduğundan çoğunlukla evde(hayırlısıyla bir iş kurar inş)
doğal olarak bende çok istememe rağmen fazla açamıyorum bilgisayarı.şeyyy azıcık kızıyoda çok girersem:Abende o uyuyunca giriyom gece 2- 3 de falan ama bilgisayarı enson o kapatıyor ve her seferinde bana gıcık olsun diye sesini sonuna kadar açık kapatıyor:K.eee bende sessizce açiim derken o açılış sesei yokmu diin diiiig ddiiiiiing dooo!! diye hemen uyanıyo yaa :A bu sesi nasıl komple iptal edebilirim.açılış sesi olmasa olmaz mı
bilen varmı:evet
selametle
CANIM KARDEŞİM
BUNU TAMAMEN KAPATMAN İÇİN BİLGİSAYARI KAPATMADAN ÖNCE MÜDAHALE ETMEN GEREKİYOR AMA SANA KÜÇÜK BİR KOPYA VEREYİM BİLGİSAYARINI AÇARKEN HOPARLÖRÜN YA SESİNİ KAPAT YADA TAMAMEN HOPARLÖRÜ KAPAT ....
YANLIZ CİDDİ ANLAMDA EŞİNLE PROBLEM YAŞAYIP, EVİİNİZDE HUZURSUZLUK OLUYORSA SİTEYE GİRMEMEN DAHA MANTIKLI..AİLEN DAHA ÖNEMLİ..BİZDE BURDA BİR AİLEYİZ EVET AMA O BAŞKA BU BAŞKA...KALBİN YÜREĞİN ALLAH YOLUNDAYSA BURDAN YAZMANA DA GEREK YOK ALLAH İÇİN SİZİ SEVİYORUM GELMEZSENİZ ÜZÜLÜRÜM AMA PROBLEM YAŞAMAMANIZ DAHA ÖNEMLİ TABİ
DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE RAHMAN VE RAHİM OLANA EMANETSİNİZ
BUNU TAMAMEN KAPATMAN İÇİN BİLGİSAYARI KAPATMADAN ÖNCE MÜDAHALE ETMEN GEREKİYOR AMA SANA KÜÇÜK BİR KOPYA VEREYİM BİLGİSAYARINI AÇARKEN HOPARLÖRÜN YA SESİNİ KAPAT YADA TAMAMEN HOPARLÖRÜ KAPAT ....
YANLIZ CİDDİ ANLAMDA EŞİNLE PROBLEM YAŞAYIP, EVİİNİZDE HUZURSUZLUK OLUYORSA SİTEYE GİRMEMEN DAHA MANTIKLI..AİLEN DAHA ÖNEMLİ..BİZDE BURDA BİR AİLEYİZ EVET AMA O BAŞKA BU BAŞKA...KALBİN YÜREĞİN ALLAH YOLUNDAYSA BURDAN YAZMANA DA GEREK YOK ALLAH İÇİN SİZİ SEVİYORUM GELMEZSENİZ ÜZÜLÜRÜM AMA PROBLEM YAŞAMAMANIZ DAHA ÖNEMLİ TABİ
DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE RAHMAN VE RAHİM OLANA EMANETSİNİZ

ALOOOOO UYUMA YORUM BEKLİYORUZ
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kitabımın Frangmanı
Kitabımın Frangmanı
İnşallah beğenirsiniz...
Komiksel Mizah
Saçmalardan Seçmeler
F. Talha BOYRAZ
1) GARİP DEKOR
Neden arabaların dikiz aynalarına CD takılır veya bağlanır?
2)ÇERÇEVELENEN PARA
Neden bir kişi bir iş yeri kurduğunda kazandığı ilk parayı çerçeveletip duvarına asar?
3)GARİP TAMİR
Neden televizyon, bilgisayar ve radyo gibi elektronik aletler bozulduğunda vurarak tamir etmeye çalışılır?
4)YABANCI DİL
Neden bir dilinden anlamadığımız yabancı bir kişiyle bağırarak konuşmaya çalışırız?(Zavallı adam ne düşünür acaba.)
Kitabımın Frangmanı
İnşallah beğenirsiniz...
Komiksel Mizah
Saçmalardan Seçmeler
F. Talha BOYRAZ
1) GARİP DEKOR
Neden arabaların dikiz aynalarına CD takılır veya bağlanır?
2)ÇERÇEVELENEN PARA
Neden bir kişi bir iş yeri kurduğunda kazandığı ilk parayı çerçeveletip duvarına asar?
3)GARİP TAMİR
Neden televizyon, bilgisayar ve radyo gibi elektronik aletler bozulduğunda vurarak tamir etmeye çalışılır?
4)YABANCI DİL
Neden bir dilinden anlamadığımız yabancı bir kişiyle bağırarak konuşmaya çalışırız?(Zavallı adam ne düşünür acaba.)
selamun aleyküm sağtarfta çogunluk sola geçtimi azalıyo doğrumu? sağdan sola geçtimi 13 soldan sağa 12 !
el bombası
el bombası
Savaşta lazlar düşmana le bombası atıyorlarmış.Düşmanda bu bombaların pimlerini çekerek gerisingeriye lazlara atıyorlarmış:K
el bombası
Savaşta lazlar düşmana le bombası atıyorlarmış.Düşmanda bu bombaların pimlerini çekerek gerisingeriye lazlara atıyorlarmış:K
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
hafize annemize ve talipamcamıza paylaşımları için:T
:K HARİKA ..GÖNLÜNÜZE VE ELLERİNİZE SAĞLIK.:G
devamını bekleyenlerdenim..
selam ve dualarımla..:H
:K HARİKA ..GÖNLÜNÜZE VE ELLERİNİZE SAĞLIK.:G
devamını bekleyenlerdenim..
selam ve dualarımla..:H
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
talipamca:GKARİKATÜR NİYETİNE...
BEKLEMEYE DEĞER Mİ ?..
:KYANİ ABİCİĞİM ,buradan ,pek değmemiş gibi görünüyor.gerisini O cc bilir..
selam ve dualarımla..
selam ve dualarımla..
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.