ALTI SIFIR
198.432 görüntülenme · 2.194 yanıt
sen bizi guldurudun rabbimde seni her daım guldursun saol
allah razı olsun be kardeşim harika bişiydi bu herkese gonderecem ben bunu :D
:D ya varya aşırı guldum ofiste kendı kendime guluom bana delı dicekler:D
allah razı olsun be kardeşim harika bişiydi bu herkese gonderecem ben bunu :D
:Ballah razı olsun be kardeşim harika bişiydi bu herkese gonderecem ben bunu :D
:D ya varya aşırı guldum ofiste kendı kendime guluom bana delı dicekler!!!!!
:D ya varya aşırı guldum ofiste kendı kendime guluom bana delı dicekler!!!!!
:Ballah razı olsun be kardeşim harika bişiydi bu herkese gonderecem ben bunu ya varya aşırı guldum ofiste kendı kendime guluom bana delı dicekler:B:K
:D allah razı olsun kardeşim anlamam biraz gec oldu ama çok güzel bı bılmece
hemen ablamlara sormamlazım :D
hemen ablamlara sormamlazım :D
kardeşim ya vallaha delioldum ama resimi hala cözemedim açıklada kurtulalım vallaha uyuyammam:D
ÜMMÜGÜLSÜMİREM, post: 606485, member: 45486kardeşim ya vallaha delioldum ama resimi hala cözemedim açıklada kurtulalım vallaha uyuyammam:D
12 Tane Var. Aciklama Yapmam Gerekecek:
12 Kisi Olunca Resim Orjinal Halini Aliyor. Fakat Degisince Adamlarin Hepsi Uydurma Oluyor. Kimisinin Kafasi Tamamlanmiyor (en On, En Soldaki) Onde Ve Ortada Olanin Yuzu Olusmuyor Fakat Yuz Gibi Gorunuyor. 13luyu Iyi Uydurmuslar. Kara Kalem Calismasi Olmasindan Faydalanmislar. Kesecekleri Yeri Olcmusler Ve Yapmislar. Hepsi Bu...
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Anne Olmak Kolay Mi ?
Anne Olmak Kolay Mi ?
BİR ANNENİN PASTA TARİFİ
KIZIM ZEYNEBE ÖZEL....
Bir Annenin Pasta Tarifi
FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Zeynebin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Zeynebin kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Zeynebin ellerini kabın içinden çıkarın. Zeynebin ellerini yıkayın. Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Zeynebi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Zeynebi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Zeynebin peşine düşün. Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
Anne Olmak Kolay Mi ?
BİR ANNENİN PASTA TARİFİ
KIZIM ZEYNEBE ÖZEL....
Bir Annenin Pasta Tarifi
FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Zeynebin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Zeynebin kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Zeynebin ellerini kabın içinden çıkarın. Zeynebin ellerini yıkayın. Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Zeynebi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Zeynebi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Zeynebin peşine düşün. Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.