ALTI SIFIR
198.433 görüntülenme · 2.194 yanıt
selamunaleyküm..
selamunaleyküm..
--------------------------------------------------------------------------------
gercekten Bu siteye giren insanlar okadara güzel konusuyorlar ki Allah rizasi icin saygili maalesef cevremizde böyle insanlar kalmadigi icin bu siteye girince huzur buluyorum ve demekki Allah yolunda gercek mücahid ve mücahideler hala varmis diye Rabbime sükrediyorum..Allaha emanet olun sizi Allah icin cok sevdim..selam ve dua ile..Rabbime emanet olun....
yalniz bisey var kardeslerim ben yeni konu nasil acabilirim yardimci olurmusunuz insallah..selam ve dua ile...
selamunaleyküm..
--------------------------------------------------------------------------------
gercekten Bu siteye giren insanlar okadara güzel konusuyorlar ki Allah rizasi icin saygili maalesef cevremizde böyle insanlar kalmadigi icin bu siteye girince huzur buluyorum ve demekki Allah yolunda gercek mücahid ve mücahideler hala varmis diye Rabbime sükrediyorum..Allaha emanet olun sizi Allah icin cok sevdim..selam ve dua ile..Rabbime emanet olun....
yalniz bisey var kardeslerim ben yeni konu nasil acabilirim yardimci olurmusunuz insallah..selam ve dua ile...
Selamün Aleyküm kardeşim. Sayfanın en Üstünde forum yazan yere tıklayın. Açılan sayfadan ilgili konuları tıklayıp açın ve sol üst tarafta konu aç kısmına tıklayıp konunuzu açın kardeşim. Açacağınız konu ilgili bölümle alakalı olmalı.
Allah'a emanet olun.
Allah'a emanet olun.
Turgay.Gerçekten çok güzel ama, İstanbul'da en az 1 ay kalmalıyım ki ben buraları gezeyim:evet
HER YERİ GÖREBILMENIZ İÇİN 1 AY IYI BU SEFERDE BULUNDUGUNUZ ŞEHİRE GITMEK İSTEMEZSINIZ:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.