ALTI SIFIR
198.433 görüntülenme · 2.194 yanıt
nedir bu sigara içenlerden istediğiniz kardeşim her fırsatta karşımıza çıkarıyorsunuz...:):)
kardeşim lütfen alınmayınız işin şakası bu evet bir sagara kullanan olarak bunları bildiğimiz halde neden hala içiyoruz bizde bilmiyoruz...bizimkisi bile bile LADES...ALLAHa emanet olunuz...bırakmaya çalışıyorum hala...
kardeşim lütfen alınmayınız işin şakası bu evet bir sagara kullanan olarak bunları bildiğimiz halde neden hala içiyoruz bizde bilmiyoruz...bizimkisi bile bile LADES...ALLAHa emanet olunuz...bırakmaya çalışıyorum hala...
elmedjaS.a Arkadaslar Ben Hemen Basliyorum...gunde 5 Yok Yok 10 Paket Heheheheh ....aeo Selam Ve Dua Ile Inşallah Birakmak Nasip Olur.....
BIRAKMAK İSTEYİPTE BIRAKAMAYAN BÜTÜN HERKESE RABBİM BIRAKTIRMAYI NASİB EYLEDER İNŞALLAH. RABBİME EMANET OLUN... :H
Im_muslimnedir bu sigara içenlerden istediğiniz kardeşim her fırsatta karşımıza çıkarıyorsunuz...:):)
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SİZ VE SİZİN GİBİ OLAN BÜTÜN HERKES BIRAKIR..RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN....:H
S.a Arkadaslar Benim Bir Iki Uc .... 21 Disim Eksik Ya.. Varmi Ucuza Yapilacak Yer... Sey Kopru Altimi Merdiven Altimi Ne Diyolar Ona Ondan.. Bu Resim Baya Islek Bir Cadde De Nere Ora... Aeo Selam Ve Dua Ile Super Yaa.
Adam Eğe Yardimi Ile Cakiyo Somra Torpuluyo.. Bu Siralar Tavsan Modeli Yaptiriliyorlar
Adam Eğe Yardimi Ile Cakiyo Somra Torpuluyo.. Bu Siralar Tavsan Modeli Yaptiriliyorlar
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
elmedjaS.a Arkadaslar Benim Bir Iki Uc .... 21 Disim Eksik Ya.. Varmi Ucuza Yapilacak Yer... Sey Kopru Altimi Merdiven Altimi Ne Diyolar Ona Ondan.. Bu Resim Baya Islek Bir Cadde De Nere Ora... Aeo Selam Ve Dua Ile Super Yaa.
aleykümselam kardeşim...
ama bence 21 dişin eksikse kalanınıda çektir, kısa yoldan çene taktır...:K
bak hazır çenelerde var...
bu yerin neresi olduğunu bilmiyorum ama zabıtaların olmadığı bir yer olduğu kesin...:H
ama bence 21 dişin eksikse kalanınıda çektir, kısa yoldan çene taktır...:K
bak hazır çenelerde var...
bu yerin neresi olduğunu bilmiyorum ama zabıtaların olmadığı bir yer olduğu kesin...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ
s.a kardesım neden saglamları cektırıyım kı.... hem aramızda kalsın ben Ugur derındondurucunun adamıyım... kravatımda gamara neym vaa... sus acık oparastrasyonu bozacan... hehehehe AEO SELAM VE DUA İLE... HAYIRLI GECELER... PAZARTESI GELDI GENE YAAA... İŞ ASABIYETIM TUTTU...
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
evlaçok şaşırdım malesef gelişmemis ülkelerin yaşantıları üzücü
katılıyorum .... gerçektende üzücü...... ama fotoşhop vs.. de olabilir...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
ALEYKÜMSELAM ZEYNEPCİĞİM...
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM...:H
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.