ALTI SIFIR
198.436 görüntülenme · 2.194 yanıt
selamun aleykum ya şu resim işini nasıl yapıyorsunuz ALLAH aşkına ya ben yapamıyom.şunu bi ögretin. :K
Kamyon Yazıları
1. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim.
2. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim.
3. Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim.
4. Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin.
5. Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim.
6. Asiksan vur saza, söförsen bas gaza.
7. Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin.
8. Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.
9. Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta.
10. Burma burma biyiklarim, Tarkan seni ayiklarim.
11.Rahmetli de sollardı.
12.Selvi boylum al yazmalım...
mahsun kulbenide gönderin nolur:Ahuzur bulabileceğim ,rahat rahat ağlayabileciğim bir yer olsun:A:A:A
Ah canım benim benim yanıma gel ağlamak için değil gülmek için gel kimler üzdü seni
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
kasım hadiselamun aleykum ya şu resim işini nasıl yapıyorsunuz ALLAH aşkına ya ben yapamıyom.şunu bi ögretin. :K
Çok kolay resim bul üstünden kopyala yazıyı nasıl kopyalıyorsan resimide aynen kopyala siteye gir foruma yapıştır kalay gelsin :H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Asabiyet
Asabiyet
Selam Arkadaşlar Inanin Ki Nefis Olmasa Insan Insana Bağirir Mi Kalb Kirar Mi Allah C.c Ne Demiş Dünyaya Siğmam Kulumun Kalbine Siğarim Herkesin Sahibi Allahtit Kalb Kirmak Bir Yama Mümine Yüzünü Dahi Ekşitmemeli Gerisi Sizlere Kalmiş Selametle
Asabiyet
Selam Arkadaşlar Inanin Ki Nefis Olmasa Insan Insana Bağirir Mi Kalb Kirar Mi Allah C.c Ne Demiş Dünyaya Siğmam Kulumun Kalbine Siğarim Herkesin Sahibi Allahtit Kalb Kirmak Bir Yama Mümine Yüzünü Dahi Ekşitmemeli Gerisi Sizlere Kalmiş Selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.