ALTI SIFIR
198.437 görüntülenme · 2.194 yanıt
mehmet ercanMAALESEF BİLEMEDİN. Ama yaklaştın...iyi düşün....
AMPUL ŞİMDİ BİLDİM :K
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
mehmet ercanELBETTE KAZIK YEYİNCE ÜZÜLÜR. TEBRİKLER...:A
PEKİ BİR TANE DAHA:
Özü tatlı,
Sözü tatlı,
Candan daha kıymetli?
ANNE
HERŞEYDEN TATLIYDI ANNEM BENİM :A
HERŞEYDEN TATLIYDI ANNEM BENİM :A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Sivrisineği kan emerken görüntülemişler, çok çok ilginç, kesin izleyin
Bu hayvan çok da yüzsüz, iyice doyuruyor karnını,cılız bişeyken davul gibi oluyor:)
Buradan İzleyebilirsiniz
Bu hayvan çok da yüzsüz, iyice doyuruyor karnını,cılız bişeyken davul gibi oluyor:)
Buradan İzleyebilirsiniz
Selamun Aleykum Gercekten Cok Ilginc Biran Olsun Yeter Demedim Değil Ve Dusucek Zannettim Okadar Sistiki Tasimayacak Gibi Oldu Ama Yinede Uctu Gtti Ben Okadar Yemek Yesem Yerimden Kalkamazdim Herhalde:D Rabime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
Selamun Aleykum
Pireye bile sindirirm sistemi yaradan rabbim Görmek isteyen Gözlere okadar şey göstermişki. Paylaşandan Allah razı olsun
Pireye bile sindirirm sistemi yaradan rabbim Görmek isteyen Gözlere okadar şey göstermişki. Paylaşandan Allah razı olsun
esselamü aleyküm gerçekten çok güzeldi... çok teşekkürler
Allah (c.c) razı olsun selam ve dua ile...
Allah (c.c) razı olsun selam ve dua ile...
Selamün Aleyküm çok güzel bir paylaşım emek verip bizimle paylaştığınız için RABBİM razı olsun sizden aslında bizim istediğimiz değil RABBİMİZİN bizim hakkımızda dilediğidir hak olan
SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN
Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu kardesim Rabbim razi olsun.çok güzel ve anlamli.Emeginize saglik.:TAllah'a (c.c.) emanet olun.
Bunları biliyor musunuz?
•Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ?
•Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadıgını ve bunu kimsenin açıklayamadığını?
•Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini?
•Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?( Mmmmh!! ) :)
•İdrarın zifiri karanlıkta parladığını?
•Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarindan birini kirabileceğini?
•Hapsirmayi engellemeye çalışırsan,başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılalabileceğini ve ölebileceğini?
•Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, gözlerinin yerlerinden firlayabileceklerini?
•Domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini?
•Dünya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini?
•Farelerin ve atlarin kusamadiklarini?
•1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini?
•Çakmagin kibritten once bulundugunu?
•Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu?
•Bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını.
Sivetok Bu Ne Güzel Bir Paylaşim Hem Göze Hem Gönle Hitap Ediyor .emeğine Güzel Yüreğine Sağlik Kardeşim.evet Hep Isteriz Mevladan Onun Vermiş Olduğu Nimetlere şükürler Olsun Binlerce Kez .bizim Anlayamadiğimiz Neler Var Daha şu Dünyada Saymakla,yazmakla Bitmez Az Biraz Kendimize Zaman Ayirip Dikkatlice Baksak Düşünsek Oooo çok Eksiğimiz Var çok ..teşekkürler Harika Ben şimdiden Sik Kullanilanlara Ekledim Kardeşim Haberin Ola :))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.