F: Evet� Aynen. Gazetenin adı Taraf olsun. Taraf dergisinin yazı karakterini de aynen kopya edin. Gazetenin ismini de yeşile boyamayı unutmayın sakın. Zihinler iyice karışsın. Hatta onların meşhur bir sloganı vardı: "Taraf olmayan bertaraf olur" diye. Onu şu şekilde değiştirip kullanabilirsiniz. "Düşünmek Taraf olmaktır." Diye. Fikir gazetesiyiz ya.(Kih.kih. kih. kikiri kikiri kih�)
A: Hoca sen de az . değilsin ha.
F: Senin kadar sayılmam, p...cu! (Kih. Kih. Kih.)
F. (Pensilvanya)
Altan( İstanbul)
F: Kadro noldu. Belli oldu mu?
A:Hepsi hazır. Görev bekliyorlar. Darbe için hazırlar. Çongar ABD�den geldi. Alper�i aldık. Sizin emniyetlileri aldık. Apoletika diye köşe yapacaklar. Güzel değil mi?
F: Çook..
A:Apoletten mülhem. Apolitika der gibi. Apoletin politika dışına itilmesi yani. �TSK�nin ve kemalizmin kökünü bu topraklardan kazıyacağız inşALLAH� diyerek darbeyi tezgâhlayacağız ki, Müslümanlar anlyıyamasın kafalarına nasıl bir çorap ördüğümüzü... Açık oynuyoruz yani.
F: Başka kimler var çetede?
A: Bir ermeni, bir de başörtülü koyduk.
F: Güzel. Yeni trend bu zaten. Her gazetede bir amerikancı liberal, bir amerikancı İslamcı, bir tane ermeni, bir tane de başörtülü muhakkak olmalı.
F.(Pensilvanya)
Altan( İstanbul)
A:Hocam emniyetten arıyorlar sürekli, operasyonun adı belli oldu mu diye. Ergenekon ismi dolaşıyor ama sen yine de bir hocaya sor dediler.
F: Ergenekon olacak tabii ki. Kaç senedir işliyoruz.
A:Sonra tepki çekmesin. Hani sonradan biri çıkar, "hangi şerefsiz Türk düşmanı, bu ismi koydu" derse?
F: Boşver. O zamana kadar biz çok yol alırız. Hem biliyor musun, benim dedem de Ermeni? Müslüman Türk�ü tâ �Ergenekon� sembolünden başlayarak süreceğiz Anadolu�dan!..
A: Türklüğe ve İslâm'ın hakikatine düşman olduğunuzu biliyordum da ermeni olduğunuzu hiç duymamıştım.
F: Bir ara Halaçoğlu açıklayacak gibi oldu ama bizimkiler tırstırdı. O çok iyi biliyor. Garo Mafyan bizim cemaatin şiir zannettiği laf kırıntılarına boşuna beste yapmıyor.
A: Çok enteresan. Hocam size olan hayranlığım bir kat daha arttı.
F: Artık duydun işte. Ermeni olan dedem Şamil Bey, Pasinlerli İbrahim Bey�in hizmetkarlığını yaptığı yıllarda, Rus işgali sırasındaki Ermeni ayaklanmasında İbrahim Bey ve ailesi Ermeni hizmetkarlarının tasallutuna uğrayınca, İbrahim Bey hizmetkarını ve onun ailesinin bir bölümünü öldürür. Ardından, intihar eder. Olaydan sağ kurtulan babam, 18-19 yaşlarındayken, İspir'e gelir ve yerleşir. Müslüman adı alır ve bir Türk kızı ile evlenir. Babam akrabalarına daima �"yle bir evlat yetiştiriyorum ki, bunları kendi dinleri ile vuracak" demiş, beni bu şekilde yetiştirmiştir. Benim İslam' ve Türklüğe olan kinim buradan gelir.
(Devam edebilir)
(*) Kimse bizden haber kaynağımızı açıklamamızı istemesin. Çünkü basın haber kaynağını açıklamaya mecbur değildir ve zorlanamaz�
BARAN Dergisi 65. Sayısı�ndan (03 - Nisan 2008)
YA BİZDENSİN YA ONLARDAN!