ALTI SIFIR
198.430 görüntülenme · 2.194 yanıt
Jet Imam....
Jet Imam....
Sadrazam Fuat Paşa merhumun babası Keçecizade İzzet Molla oldukça, zeki ve nükte yapan bir adamdı. Bir Ramazan gecesi Fatih camiinde teravih namazı kılınıyordu. İmam Efendi, namazı biraz hızlıca kıldırdığından İzzet Molla rüku ve secdelere gidiş kalkışlarda adeta ölüp ölüp diriliyordu. İmamın selam verdiği bir sırada elinde feneriyle bir kişi alelacele içeri girer ve eyvahlayarak;
-Hay Allah, namaza yetişemedik, der.
İzzet Molla adama dönerek nefes nefese cevap verir:
- Sen ne ki kardeşim, biz namazın içinde olduğumuz halde yetişemiyoruz!..
Jet Imam....
Sadrazam Fuat Paşa merhumun babası Keçecizade İzzet Molla oldukça, zeki ve nükte yapan bir adamdı. Bir Ramazan gecesi Fatih camiinde teravih namazı kılınıyordu. İmam Efendi, namazı biraz hızlıca kıldırdığından İzzet Molla rüku ve secdelere gidiş kalkışlarda adeta ölüp ölüp diriliyordu. İmamın selam verdiği bir sırada elinde feneriyle bir kişi alelacele içeri girer ve eyvahlayarak;
-Hay Allah, namaza yetişemedik, der.
İzzet Molla adama dönerek nefes nefese cevap verir:
- Sen ne ki kardeşim, biz namazın içinde olduğumuz halde yetişemiyoruz!..
herkes inek bulduguna göre ve ben farklı buldugumA GÖRE TEPRİKLER BANA öyledegilmi
çünkü ben uskumru buldum:D
çünkü ben uskumru buldum:D
evet hep beraber bizde dua edelim hadi dualar aç elini yaradanına ...
ben namaza gidiyorum orada edeyim bari
ben namaza gidiyorum orada edeyim bari
berat05beden i çıktı..
inek varmış onuda bulamadım :(
üç kelimeye ile hikaye yap oyununa gitmiştir üzelmeyin kasım abinin çobanı bulur....merak etmeyin :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.