RE: FIKRALAR
Temel'e nisanlisi sormus;
-Shakespeare okudun mu?
-Elbette okudum...Ama yazari kimdi hatirlamiyorum..
221.968 görüntülenme · 3.019 yanıt
m_muaz yazdı:
Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim... "
siyah_beyaz yazdı:
-Shakespeare okudun mu?
m_muaz yazdı:
Adamın biri Karadeniz'i gezerken bakmış bir köyde bütün koyunlar üç bacaklı. Merak etmiş ve arabasından inip çobana sormuş niye koyunlar böyle diye. Bunun üzerine çoban :
- Canımız her paça istediğinde koca koyunu kesecek değildik herhalde...
m_muaz yazdı:
Adamın biri Karadeniz'i gezerken bakmış bir köyde bütün koyunlar üç bacaklı. Merak etmiş ve arabasından inip çobana sormuş niye koyunlar böyle diye. Bunun üzerine çoban :
- Canımız her paça istediğinde koca koyunu kesecek değildik herhalde...
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah beyazda bu kafa varken maşaallah her ustesınden gelir. inş. degılmı hocam
Teşekkür ederim, vallahi kendimi bi şey zannetmeye başlayacağım ...;)
Şaka tabi, sağolun ...
siyah_beyaz yazdı:
Temel Mars'a gidecek ilk astronotmus.10 yil sonraki dönüsüne kadar haber alinamayacakmis.
Temel yillar sonra görevi tamamlayip döndügünde flaslar patlamis,gazeteler,televizyonlar herkes merakla etrafini sarmis;
-Mars'ta hayat var mi?.. Temel omuzlarini silkmis;
-Yok...
Bilim adamlari,basin ve tüm dünya hayalkirikligi içindeymis..Temel'i uçaga bindirip Trabzon'a göndermisler.Aksam evinde, ailesiyle kendi dönüsünü izleyen Temel'e oglu sormus;
-Baba hakikaten hayat yok muydu orada?...
Temel yine omuzlarini silkmis?...
-Saat 11 dedin miydi,bütün dükkanlar kapaniyor...Sen buna hayat mi diyorsun?..
takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
-Shakespeare okudun mu?
VALLA ZEYNEP HANIM O KADAR GÜLDÜMKİ ÖNÜMÜZDEKİ 10 YIL GÜLMESEM BU BANA YETER. ÇOK TEŞEKKÜRLER
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah beyazda bu kafa varken maşaallah her ustesınden gelir. inş. degılmı hocam
Teşekkür ederim, vallahi kendimi bi şey zannetmeye başlayacağım ...;)
Şaka tabi, sağolun ...
kendini öğretmen zannet tembel;)
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
ELZEM NERDESİN???
Burdayım merak etme kaybolmam
takan yazdı:
İki tavuk markette geziyorlarmış. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk diğerine 40.000 TL değerindeki yumurtaları göstererek :
-"Bak bunları ben yaptım" der.
Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 TL değerindeki yumurtaları görürler. Bu sefer diğer tavuk
-"Bak bunları da ben yaptım, seninkilerden yapacaktım ama kocam 10.000 TL için yırtınmaya değmez dedi" der.
KOCASININ RESMİDE AŞAĞIDA:D:D:D
m_muaz yazdı:
Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temel'esordu:
- Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin?
- Sahibi yok sanmiştum...
- Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın?
- Mezarluğun önine parketmiştu da...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8074-son-sozler · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.